Τελετή αποφοίτησης των πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης στο παράρτημα της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στα Βίλια

 

14/7/2016

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 12 Ιουλίου 2016, στο παράρτημα της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στα Βίλια Αττικής, η αποφοίτηση των συνολικά 121 νέων πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης (ΠΠΥ), προερχόμενων από ιδιώτες.

Στην τελετή παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Καπάκης, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Καρατζιάς, ο Υπαρχηγός Υποστήριξης Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Καπέλιος, ο Υπαρχηγός Επιχειρήσεων Αντιστράτηγος ΠΣ Αθανάσιος Σερεντέλλος, ο Συντονιστής Υποστήριξης Υποστράτηγος ΠΣ Σωτήριος Τερζούδης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Αρχιπύραρχος Ιωάννης Ράμφος , ο Διοικητής της Σχολής Βιλίων Αντιπύραρχος Χρήστος Σπαθούλας, και η Δήμαρχος Μάνδρας – Ευδυλλίας Ιωάννα Κριεκούκη.

Στην τελετή εκτός από τους ανώτατους και ανώτερους αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος και τους εκπαιδευτές των ΠΠΥ, παρέστη μεγάλος αριθμός συγγενών και φίλων των νέων πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης.  Τόσο ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας όσο και ο Διοικητής της Σχολής Βιλίων απευθυνόμενοι στους αποφοιτούντες τους ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία, δύναμη και κουράγιο για το δύσκολο έργο που τους περιμένει.

O Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος τόνισε, μεταξύ άλλων:

«Με τη βεβαιότητα ότι θα φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών της Πολιτείας και των παραδόσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, σας καλωσορίζω στις κεντρικές και περιφερειακές Υπηρεσίες, που θα αποτελέσουν τις επάλξεις απ’ όπου θα δίνετε τις «μάχες» σας και σας εύχομαι υγεία και καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα».

Στη συνέχεια, ακολούθησε η βράβευση των πυροσβεστικών υπαλλήλων που συνεισέφεραν καταλυτικά στη δημιουργία κέντρων φιλοξενίας μεταναστών τόσο στην ηπειρωτική (Αττική: Ελαιώνα και Σκαραμαγκά) όσο και στη νησιωτική χώρα, διαθέτοντας ειδικά πυροσβεστικά οχήματα.

Πηγή : www.fireservice.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.