Η Πολιτική Προστασία της ΠΝΑι για τη συνδρομή όλων στην κατάσβεση της πυρκαγιάς

Βαθμολογία

24/7/2016

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης και η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θεωρούν υποχρέωσή τους να ευχαριστήσουν και να συγχαρούν τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης, τις υπηρεσίες του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Κυκλάδων, τους εθελοντές πολίτες της Σύρου, οι οποίοι συνέδραμαν στην επιτυχή κατάσβεση της πυρκαγιάς. Η άμεση αντίδραση όλων των εμπλεκομένων, είχε σαν αποτέλεσμα να αντιμετωπιστεί μια πυρκαγιά που εξελισσόταν σε δύσκολες συνθήκες λόγω της έντασης του ανέμου και της εγγύτητας σε κατοικημένες περιοχές. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας (και Κυκλαδίτη) κ. Γιάννη Καπάκη και το ΚΕΠ/ΕΣΚΕ για την άμεση αποστολή εναέριων μέσων (δύο αεροσκαφών και ενός ελικοπτέρου) που είχαν τεράστια συμβολή στην αντιμετώπιση της εξελισσόμενης πυρκαγιάς.

Με αφορμή την πυρκαγιά αυτή θέλουμε να επισημαίνουμε και πάλι προς τους πολίτες των νησιών του Νότιου Αιγαίου, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να αποφύγουν οποιαδήποτε ενέργεια ή εργασία στο ύπαιθρο, που είναι δυνατόν να προκαλέσει πυρκαγιά από αμέλεια και να ειδοποιούν άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία σε οποιοδήποτε γεγονός υποπέσει στην αντίληψη τους, καθώς μια απερισκεψία είναι αρκετή να προκαλέσει τεράστια καταστροφή.

Πηγή : www.koinignomi.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.