Ολοκληρώθηκε το 2ο σεμινάριο για Τεχνικούς επισκευής αναπνευστικών συσκευών

 

4/8/2016

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο σεμινάριο στις εγκαταστάσεις της Draeger Hellas S.A στην Ν. Ιωνία. Οι συμμετέχοντες τεχνικοί του Πυροσβεστικού Σώματος παρακολούθησαν για δεκάξι ώρες το σεμινάριο «Τεχνικός επισκευής αναπνευστικών συσκευών ανοιχτού κυκλώματος».

1

Στους συμμετέχοντες παραδόθηκε υλικό σύμφωνα με την παρουσίαση και χρησιμοποιήθηκαν τεχνικές επισκευής και συντήρησης σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστικού οίκου με απόλυτη επιτυχία.

2

Ιδιαίτερη βαρύτητά δόθηκε από τον εκπαιδευτή κ. Ιωάννη Ρέτσιο στα θέματα ασφάλειας και χειρισμού των κλείστρων των φιαλών πεπιεσμένου αέρα, της συντήρησης & επισκευής στους αεροπνεύμονες και της σωστής εφαρμογής και ελέγχου στις μάσκες ολοκλήρου προσώπου.

4

Ακολούθησε συζήτηση επι τεχνικών θεμάτων με τον Τεχνικό Διευθυντή του Service Center κ. Ηλία Κατσουρίδη και τον κ. Δημήτρη Καμίτσο Διευθυντή του τμήματος Safety της Draeger Hellas S.A.

Στο σεμινάριο παρευρέθηκε και ο κ. Πετράς Γιώργος ως παρατηρητής και μελλοντικός συντηρητής αναπνευστικών συσκευών ανοιχτού κυκλώματος.

5

6

Στο τέλος του σεμιναρίου οι τεχνικοί έκαναν καθαρισμό και απολύμανση σε προσωπίδες ολόκληρου προσώπου καθώς και σε αεροπνεύμονες.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες για το ενδιαφέρον τους και την παρουσία τους.

Πηγή : http://dhseminars.gr/

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.