Ενημέρωση της Π.Ε.Ε.Π.Σ. σε βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

 

7/8/2016

Σε ευρεία συνάντηση του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας με σκοπό να ενημερωθεί για τα προβλήματα των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης, Συμβασιούχων Πυροσβεστών και Εθελοντών Πυροσβεστών προσκλήθηκε και συμμετείχε η ΠΕΕΠΣ την Τρίτη 2/8/2016 μαζί με Σωματεία των άλλων δύο εργασιακών κλάδων του Πυροσβεστικού Σώματος. Εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας συμμετείχαν οι Βουλευτές Μάκης Βορίδης, Δημήτρης Κυριαζίδης, Χρήστος Μπουκώρος, Αναστάσιος Δημοσχάκης και Καραμανλής Κωνσταντίνος.

Η ΠΕΕΠΣ εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο Μάκη Τσιουγκρή και τον Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Ζέρβα εξέφρασε την υποστήριξή της στα δίκαια αιτήματα των Πενταετών και Συμβασιούχων Συναδέλφων και ενημέρωσε την αντιπροσωπεία των βουλευτών για τα προβλήματα των Εθελοντών Πυροσβεστών με κυριότερο την μη έκδοση της Υπουργικής Απόφασης σχετική με την χορήγηση Μέσων Ατομικής Προστασίας.

Από το Γραφείο Τύπου της Π.Ε.Ε.Π.Σ.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.