Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ε.Α.Π.Σ. επισκέφθηκε το νέο Αρχηγό

 

30/11/2013

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28-11-2013 η τελετή παράδοσης – παραλαβής αρχηγίας του Πυροσβεστικού Σώματος. Στην  τελετή παρέστη αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΕΑΠΣ.

Παράλληλα με επιστολή της ΕΑΠΣ προς τον νέο Αρχηγό του Π.Σ. διατυπώθηκαν ευχές με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, ζητήθηκε συνάντηση ενώ του επισημάνθηκε ότι:

“Η στιγμή που αναλαμβάνεται τα νέα σας υψηλά  καθήκοντά, συμπίπτει   με την ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή, όπου το  Πυροσβεστικό Σώμα ταλανίζεται από τα μεγάλα και χρόνια προβλήματα, όπως η βαθιά οικονομική ύφεση, η φτώχεια του προσωπικού, η τριχοτόμηση, η ένδεια σε πιστώσεις, οι θεσμικές αγκυλώσεις και το αναχρονιστικό του θεσμικού πλαισίου. Προσβλέπουμε στα πλαίσια των σαφώς διακριτών θεσμικών μας ρόλων, ηγεσίας και σωματείου,  στην βέλτιστη συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων τόσο του Πυροσβεστικού Σώματος, όσο και του πυροσβεστικού προσωπικού, στο επίπεδο της διοικητικής σας δυνατότητας.”

Αντίστοιχες συγχαρητήριες επιστολές απεστάλησαν στον νέο Υπαρχηγό, Αντιστράτηγο Δημ.Καβέτσο, στον Γεν.Επιθεωρητή Π.Υ. Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Χ.Αφάλη και στον Προϊστάμενο του Επιτελείου του Α.Π.Σ., Υποστράτηγο Στ.Σπανέα.

Πηγή: http://eapsgr.blogspot.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.