Άσκηση «Διάσωση 2013» στο αεροδρόμιο Πάφου

 

2/5/2013

Το υψηλό επίπεδο οργάνωσης μεταξύ κυβερνητικών τμημάτων και ιδιωτικών υπηρεσιών, κατέδειξε η άσκηση «Διάσωση 2013» που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Διεθνή Αερολιμένα Πάφου. Σύμφωνα με το σενάριο, αεροσκάφος με σαράντα επιβάτες και εξαμελές πλήρωμα εκπέμπει σήμα κινδύνου, είκοσι λεπτά πριν από την προσγείωση του, λόγω απώλειας κινητήρα.

Κατά τη διαδικασία προσγείωσης, το αεροσκάφος καταλήγει εκτός του διαύλου, ενώ η ουρά και το αριστερό φτερό αποκόπτονται με αποτέλεσμα τη συντριβή και τη διαρροή καυσίμων. Ικανοποιήση για το αποτέλεσμα, εξέφρασε ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Hermes Airports Αδάμος Ασπρής:
«Θεωρούμε ότι έχουν εξαχθεί χρήσιμα συμπεράσματα , τα οποία θα μας βοηθήσουν στο να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο το επίπεδο συντονισμού μεταξύ των διαφόρων υπηρεσιών, και το αποτέλεσμα σε περίπτωση που υπάρξει περιστατικό έκτακτης ανάγκης.»  Τον συντονισμό της άσκησης, η οποία διήρκεσε δύο ώρες, ανέλαβαν το Τμήμα Επιχειρήσεων της Hermes Airports και η Διεύθυνση Πολιτικής Αεροπορίας.Πηγή: http://www.ant1iwo.com, YouTube

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.