Κρήτη: Οι πυροσβέστες ευχαριστούν εκείνους που τους βοήθησαν στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς

 

23/8/2016

Η Διοίκηση και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισσάμου και του Πυρ/κου Κλιμακίου Καντάνου, μετά την πολύωρη κατάσβεση των δύο μεγάλων δασικών πυρκαγιών που ξέσπασαν στις 15 Αυγούστου 2016, στην περιοχή του Άναβου του Δήμου Καντάνου Σελίνου και στην περιοχή Μύλοι του Δήμου Κισσάμου, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που με αυτοθυσία και αυταπάρνηση βοήθησαν τις Πυροσβεστικές δυνάμεις για την καταστολή των ανωτέρω πυρκαγιών.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε – αναφέρουν- τους Εθελοντές Πυροσβέστες, τον Δήμο Καντάνου Σελίνου, τον Δήμο Κισσάμου, τον Δήμο Πλατανιά, τους Αντιδημάρχους Βακάκη Γεώργιο και Ξυπολιτάκης Εμμανουήλ που ήταν δίπλα μας καθ’ όλη την διάρκεια της κατάσβεσης, καθώς και τους ιδιώτες κ. Πετράκη Εμμανουήλ, Πετράκη Στυλιανό, Μαρινελάκη Μιχαήλ, Σηφάκη Πολυχρόνη και Σημαντηράκη Παναγιώτη, για την αμισθί προσφορά τους σε υδροφόρα και άλλου είδους οχήματα.

Πηγή : www.candianews.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.