Κοινή επιστολή για το Δημοσίευμα του FOCUS στον Δήμαρχο Λειψών

 

2/12/2013

Κύριε Δήμαρχε
Στο τελευταίο τεύχος (48/2013), του   γνωστού  γερμανικού περιοδικού FOCUS υπάρχει (σελ. 51) σχετικό ρεπορτάζ σχετικά με την δασοπροστασία, πυρόσβεση και τον εθελοντισμό στην Ελλάδα. (δείτε εδώ το άρθρο του Focus)

Το περιεχόμενο και το ύφος του ρεπορτάζ στρέφεται με σαφής υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον  τόσο του ελληνικού κράτους, όσο και του Πυροσβεστικού Σώματος, χρησιμοποιώντας στοιχεία και συμπεράσματα πέρα από την λογική και την αλήθεια. Στο ρεπορτάζ περιλαμβάνεται  και η περιγραφή σχετικού περιστατικού δική σας δραστηριότητας, ενώ παράλληλα σας αποδίδει  ότι «ενοχοποιείτε για την κλοπή από πυροσβεστικό όχημα του δήμου σας, των χαρτιών και της ασφάλειάς του από προσωπικό του Π.Σ. για το οποίο μάλιστα το χαρακτηρίζετε μαφιόζους του Σικάγο»

Κύριε Δήμαρχε
Δεν γνωρίζουμε αν τα παραπάνω, που σας αποδίδει, το γνωστό για τις ανθελληνικές του απόψεις γερμανικό  περιοδικό, ανταποκρίνεται πράγματι στις απόψεις σας.

Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε ή να ενώσετε την διαμαρτυρίας σας,  μαζί με τη δική μας για το συκοφαντικό και ψευδές δημοσίευμα του εν λόγω περιοδικού, ή αν όντως τα παραπάνω εκφράζουν τις απόψεις σας, να δώσετε τα στοιχεία που διαθέτετε στην ελληνική δικαιοσύνη για διερεύνηση.

Το πυροσβεστικό προσωπικό, κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες δίνει τη καθημερινή του μάχη με τον κίνδυνο και την καταστροφή, προσφέροντας πολλές φορές και την ίδια του τη ζωή.

Σεβόμενοι το μακρόχρονο αυτοδιοικητικό σας έργο, από το οποίο σαφώς και γνωρίζεται το δικό μας έργο,  περιμένουμε την απάντησή σας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΟΕΥΠΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΑΠΣ
Νικόλαος Αθάνατος 
Ιωάννης Σταμούλης


                                                                               
Πηγή: www.poeyps.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.