Άσκηση πυρασφάλειας σε ξενοδοχείο

 

8/9/2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  Άσκηση Πυρασφάλειας και Εκκένωσης Κτιρίου από το ξεν/χείο «ATLANTICA PRINCESS» της εταιρείας  ΑΤΛΑΝΤΙΚΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, στις 06/09/2016, σε συνεργασία με την εταιρεία πυροσβεστικών ειδών «ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΡΟΔΟΥ ΕΠΕ».

Ο κ. Χατζημιχαήλ Εμμανουήλ, Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΡΟΔΟΥ ΕΠΕ και Απόστρατος Αρχιπύραρχος Π.Σ., κατάρτισε το σενάριο και συντόνισε τις δράσεις που έλαβαν χώρα στους χώρους του ξενοδοχείου με την συμμετοχή του συνόλου του προσωπικού του Ξενοδοχείου, καθώς και των πελατών –τουριστών της ξενοδοχειακής μονάδας.

Στους εργαζόμενους του ξενοδοχείου, δόθηκε η δυνατότητα να κατασβέσουν πραγματική φωτιά που δημιούργησαν σε εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, να μεταφέρουν «τραυματίες»σε φορεία, αλλά κυρίως εκπαιδεύτηκαν ανά ειδικότητα για τις ενέργειες που οφείλουν να κάνουν σε περίπτωση πυρκαϊάς, στη χρήση πυροσβεστικων μέσων και έλαβαν γνώση του σχεδίου εκκένωσης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία ΑΤΛΑΝΤΙΚΑ πραγματοποιεί παρόμοιες ασκήσεις προσωπικού στα ξενοδοχεία της, αλλά αποτελεί παράδοση πλέον και σταθερή πολιτική της για την ασφάλεια των πελατών της σε συνεργασία με την εξειδικευμένη και πιστοποιημένη εταιρεία του νησιού μας την ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΡΟΔΟΥ.

Πηγή : Η ΡΟΔΙΑΚΗ 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.