5η Δεκεμβρίου “Ημέρα του Εθελοντή Πυροσβέστη”

Βαθμολογία

5/12/2013

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στα πλαίσια του εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού» από τον Ο.Η.Ε., η 5ηΔεκεμβρίου έχει καθιερωθεί και νομοθετικά στην πατρίδα μας (Ν.4029/11, αρθ.24,παρ.3) ως εορτή της «Ημέρας του Εθελοντή Πυροσβέστη». Αποτελεί μεγάλη διάκριση για όλους εμάς, που καθημερινά μαχόμαστε μαζί με το έμμισθο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος στην πρώτη γραμμή των συμβάντων, το γεγονός ότι η Πολιτεία αναγνωρίζει και τιμά την ανιδιοτελή προσφορά μας στο κοινωνικό σύνολο.

Ο Έλληνας Εθελοντής Πυροσβέστης είτε είναι γυναίκα, είτε άνδρας αναδεικνύει με την προσφορά του την πιο υγιή μορφή της αυταπάρνησης, ιδιαίτερα σήμερα που την πατρίδα μας συνεχίζει να ταλανίζει μεγάλη κρίση αρχών, αξιών και οικονομικών συνθηκών. Η Π.Ε.Ε.Π.Σ. συνεχίζει να υπηρετεί με συνέπεια και υπευθυνότητα τον κοινό μας σκοπό, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του θεσμού, την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, καθώς και την εξασφάλιση των μέσων εκείνων, τα οποία θα καθιστούν το έργο μας ασφαλέστερο και αποτελεσματικότερο.

Ευχή μας, προς κάθε συνάδελφο, είναι η συνέχιση του εθελοντικού πυροσβεστικού έργου με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και πάνω από όλα ασφάλεια της προσωπικής ακεραιότητας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος
Ο Γεν. Γραμματέας
Σεραφείμ Τσιουγκρής
Δημήτριος Ζέρβας
Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος
Σωζοπόλεως 28,Αθήνα ΤΚ 10446
Τηλ:210-8044999, Fax 210-8044799

Σχετικοί Σύνδεσμοι: Π.Ε.Ε.Π.Σ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.