Εκπαιδευτικό διήμερο για τους τεχνικούς της Energean Oil & Gas

 

21/9/2016

Ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό διήμερο των τεχνικών της Energean Oil & Gas με τίτλο «Τεχνικός επισκευής αναπνευστικών συσκευών ανοιχτού κυκλώματος», στο πλαίσιο του οποίου οι συμμετέχοντες διδάχτηκαν τις τεχνικές επισκευής, συντήρησης του εγκατεστημένου εξοπλισμού της εταιρίας στην Καβάλα.  

20160913_122219

Στους συμμετέχοντες παρουσιάστηκαν οι νέες κατευθυντήριες οδηγίες χρησιμοποιήθηκαν τεχνικές επισκευής, συντήρησης και αναβάθμισης σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστικού οίκου με απόλυτη επιτυχία. Οι τεχνικοί επισκεύασαν τις νέες μάσκες FPS 7000, τις συσκευές διαφυγής & εργασίας PAS Colt, PAS Lite και ενημερώθηκαν για τα νέα μηχανήματα διακρίβωσης και τις λειτουργίες τους καθώς και την νέα γκάμα προϊόντων τεχνικής ασφάλειας.

20160913_133125

Σημειώνεται ότι η εκπαίδευση των τεχνικών της Energean Oil & Gas στην Καβάλα στις νέες τεχνολογίες που χαρακτηρίζουν τις αναπνευστικές συσκευές είναι απαραίτητη για προληπτικούς λόγους, λόγω της συμμετοχής τους στις διαδικασίες παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου από το κοίτασμα του Πρίνου, το οποίο είναι από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως σε περιεκτικότητα σε υδρόθειο, χωρίς ωστόσο ουδέποτε να έχει εκδηλωθεί πρόβλημα διαρροής.

20160913_151617

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες για το ενδιαφέρον τους και την παρουσία τους.

Πηγή : http://dhseminars.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.