Ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλιώτικο από τα άλλα!

 

9/12/2013

Ένα αλλιώτικο δέντρο Χριστουγέννων αποφάσισαν να φτιάξουν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας
Το δέντρο δημιουργήθηκε στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας στη συνέχεια της περσινής προσπάθειας να διακοσμήσουνε το χώρο εργασίας τους οι πυροσβέστες από τον διακοσμητή και φίλο της της Υπηρεσίας  (καθώς και γιο πρώην συναδέλφου) Βαγγέλη Σαραντόπουλο, αφιλοκερδώς, σε συνεργασία με την Υποπυραγό Μπομπόνη Σοφία.

Το φετινό Χριστουγεννιάτικο δέντρο η ιδέα ήταν της Υποπυραγού Μπομπόνη Σοφίας και η φιλοσοφία της ήταν η κατασκευή του να έχει σχέση με το χώρο της εργασίας (Πυροσβεστική Υπηρεσίας) καθώς και καθόλου οικονομική επιβάρυνση. Συνεργάστηκε ξανά μαζί με τον διακοσμητή Βαγγέλη Σαραντόπουλο, ο οποίος τροποποίησε και την ιδέα της και με τους συναδέλφους Επιπυραγό Γεωργανά Δημήτριο και Πυρονόμο Δημητρόπουλο Λευτέρη που βοήθησαν στην κατασκευή του.

Το Fire Rescue News επιβραβεύει την προσπάθεια όλων των φίλων & συναδέλφων και ευχόμαστε την επόμενη φορά που θα ξεκινήσουν τον ιδιαίτερο αυτό στολισμό να έχουμε την τιμή να είμαστε μαζί τους να καλύψουμε ζωντανά με ρεπορτάζ αυτό τον εξαίρετο στολισμό.

Συγχαρητήρια σε όλους σας & Χρόνια Πολλά!


Το περσινό δέντρο που ετοίμασαν οι πυροσβέστες στην Π.Υ. Καλαμάτας

Fire Rescue News

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.