Εκπαιδευτικά Προγράμματα Υποστήριξης Ζωής & Πρώτων Βοηθειών

 

9/12/2013

Τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Υποστήριξης Ζωής και Πρώτων Βοηθειών προσφέρουν εξειδικευμένα αλλα και τυποποιημένα σεμινάρια στις Πρώτες Βοήθειες, ως διαπιστευμένο Κέντρο Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών διεθνών οργανισμών.

Tα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Υποστήριξης Ζωής και Πρώτων Βοηθειών στελεχώνονται από εκπαιδευτές πιστοποιημένους στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και τις Πρώτες Βοήθειες απο την American Heart Association.

Είναι το πρώτο Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο της American Heart Association (www.heart.org) που λειτουργεί στη χώρα μας, καθώς και διαπιστευμένο Εκπαιδευτικό Κέντρο του Ηealth and Safety Institute (www.hsi.com) , ενώ πρόσφατα άρχισε η συνεργασία με το Emergency Care and Safety Institute (www.ecsinstitute.org) Τα σεμινάρια τα οποία υλοποιούμε σύμφωνα με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των οργανισμών φέρουν τη σφραγίδα και εγκυρότητα των επιστημονικών φορέων που συνεργάζονται οι οργανισμοί και είναι σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες κατευθυντήριες οδηγίες για την παροχή Πρώτων Βοηθειών.

Αποστολή

Αποστολή των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Υποστήριξης Ζωής είναι η εκπαίδευση στην παροχή Πρώτων Βοηθειών και στην ευαισθητοποίηση σε θέματα ασφαλείας και υγείας σε χώρους εργασίας. Στοχεύουμε να παρέχουμε σύγχρονη εκπαίδευση, σύμφωνα με τις ανάγκες των μαθητών αλλά και του χώρου εργασίας τους. Οι διαπιστευμένοι εκπαιδευτές υλοποιούν τα προγράμματα σύμφωνα με τις αρχές και προδιαγραφές των προγραμμάτων λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια των διασωστών και την υγεία του θύματος. Με έδρα το Λουτράκι μπορούμε να υλοποιήσουμε σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα.

Τα προγράμματα

Τα προγράμματα που προσφέρουμε απευθύνονται όποιον θέλει ή απαιτείται να παρακολουθήσει σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ (ΚΑΑ), όπως γονείς, συγγενείς ατόμων με πιθανή καρδιοπάθεια, σε εργαζομένους και στελέχη επιχειρήσεων που πρέπει να έχουν παρακολουθήσει σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, σε υγειονομικούς και διασώστες που πρέπει να έχουν πιστοποίηση BLS & AED, σε μέλη διασωστικών και ορειβατικών ομάδων, σε στελέχη του Σώματος Ελλληνων Προσκόπων και του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού κλπ.  Η διάρκεια είναι απο ολιγόωρα μέχρι πολυήμερα, ανάλογα με το επίπεδο.

Καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή:

Για παριστάμενους, για υγειονομικούς, για την οικογένεια και τους φίλους, “Handsonly CPR”.

Πρώτες Βοήθειες:

Βασικές Πρώτες Βοήθειες, Παιδιατρικές Πρώτες Βοήθειες, Εξειδικευμένες Πρώτες Βοήθειες,  Πρώτες Βοήθειες Υπαίθρου και σε απομακρυσμένα περιβάλλοντα, Πρώτες Βοήθειες για Προσκόπους/Οδηγούς, Πρώτες Βοήθειες σε Αθλητικές κακώσεις και πρόληψη, Πρώτος Ανταποκριτής, Πρωτος Ανταποκριτής Δυνάμεων Ασφαλείας, Πρώτες Βοήθειες Μάχης

Άλλα σεμινάρια

Πρώτες Βοήθειες για νήπια και βρέφη (για γονείς και babysitters), Διαχείριση Αεραγωγού (ΑΗΑ), Φαρμακολογία και ανάλυση καρδιογραφήματος (ΑΗΑ), Χορήγηση Οξυγόνου, Πρώτες Βοήθειες σε κατοικίδια.

Eργαστήρια

Ακινητοπoίηση σε φορείο, Χρήση ναρθηκα SAM Splint, Χρήση γιλέκου Απεγκλωβισμού – Απεγκλωβισμός απο Αυτοκίνητο, επιδέσεις, φροντίδα ανοικτής πληγής. Επίσης μπορεί να διοργανωθούν επιπλέον εργαστήρια κατόπιν συνεννόησης

Παρουσιάσεις

Εκπαιδευτές μας πραγματοποιούν επίσης παρουσιάσεις Πρώτων Βοηθειών και Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνηης σε σχολεία και συλλόγους καθώς και διαδραστικές εκδηλώσεις Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης

 Οι Οργανισμοί

Τα σεμινάρια που διοργανώνουμε φέρουν τη σφραγίδα διεθνών οργανισμών όπως Διεθνής Ερυθρός Σταυρός, Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης, American Heart Association, American College of Emergrncy Physicians, American Academy of Orthopaedic Surgeons, Wilderness Mecical Society. Στην αναλυτική περιγραφή των σεμιναρίων αναφέρεται ο εκάστοτε οργανισμός. Τα εργαστηρια πραγματοποιούνται απο έμπειρους επαγγελματίες Υγείας και απο πεπειραμένους εκπαιδευτές σύμφωνα με τις κατευθυντήριες Οδηγίες και τα ισχύοντα πρωτόκολλα.

 

Εκπαιδευτικά Προγράμματα Υποστήριξης Ζωής και Πρώτων Βοηθειών

Ξενοφώντος 15, 20300 Λουτράκι, 2744065414

info@firstaidtraining.grwww.firstaidtraining.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.