Διανομή Συσσιτίου από το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πεντέλης.

 

6/11/2016

Σας γνωρίζουμε ότι το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πεντέλης λειτουργώντας υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη έχει οργανώσει Εθελοντική Ομάδα καθημερινής Διανομής Συσσιτίου με τις Εθελόντριες Διακομανώλη Κέλλυ, Καπετανοπούλου Μερόπη και άλλους Εθελοντές.

Η εθελοντική Διανομή του Συσσιτίου γίνεται καθ΄εκάστην, ώρα 21:00 – 22:00 από τους παραπάνω Εθελοντές στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Κλιμακίου (Κ.ΕΠΙΧ.), 28ης Οκτωβρίου 21, Ν.Πεντέλη.

Παρακαλούνται οι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη συσσιτίου να προσέρχονται και να το παραλαμβάνουν καθόσον αυτό είναι συσκευασμένο σε ατομικές μερίδες.

Οι δημότες του Δήμου Πεντέλης που για λόγους υγείας δε δύνανται να μεταβούν στον χώρο διανομής του συσσιτίου μπορούν να δηλώσουν διεύθυνση και αριθμό μερίδων στη υπεύθυνη Εθελόντρια κα Κέλλυ Διακομανώλη η οποία θα αναλάβει και την διακίνηση του συσσιτίου στις οικίες τους.

Τηλ. επικοινωνίας: Κ.ΕΠΙΧ. 2108040580, κα. Κέλλυ Διακομανώλη 6909042548.

Πηγή : www.stergiou-kapsalis.gr

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.