Απονομή πλακέτας από τον Διοικητή 12ου Π.Σ.στο Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πεντέλης

 

9/12/2013

Με αφορμή την 5η Δεκεμβρίου, Ημέρα του Εθελοντή Πυροσβέστη, όπως αυτή ορίστηκε από το νόμο 4029/2011, ο Διοικητής του 12ου ΠΣ Αθηνών Αντιπύραρχος κ. Ιωάννης Καρακώστας και ο Υποδιοικητής Επιπυραγός κ. Πέτρος Γερογιάννης απένειμαν αναμνηστική πλακέτα στο Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πεντέλης.

Ο κ. Διοικητής αναφέρθηκε στην επί 17 χρόνια προσφορά του Π.Κ. Πεντέλης στην ευρύτερη περιοχή και στην επιμονή των Εθελοντών Πυροσβεστών για να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. Ευχαρίστησε όλους όσους υπηρετούν στο Κλιμάκιο για τη βοήθεια προς τον 12ο Π.Σ. και ότι προσβλέπει στην επίλυση όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζει το Π.Κ. Πεντέλης.

Την πλακέτα παρέλαβε, εκ μέρους του Κλιμακίου, ο Προϊστάμενος Εθελοντής Πυρονόμος κ. Παναγιώτου Σπυρίδων, ο οποίος ευχαρίστησε για τη τιμή που έκανε η Διοίκηση του 12ου ΠΣ, όπου ανήκει το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πεντέλης, και διαβεβαίωσε ότι όλοι πόσοι υπηρετούν στο Κλιμάκιο θα συνεχίσουν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και να προστρέχουν σε βοήθεια των έμμισθων συναδέλφων.


Fire Rescue News

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.