Προσλήψεις στην Πυροσβεστική για ωρομίσθιους

 

8/11/2016

Το ΥΠΕΣΔΑ προκηρύσσει τον αναγκαίο αριθμό τακτικών και αναπληρωτών καθηγητών, που θα διορισθεί στην Πυροσβεστική Ακαδημία – Σχολή Πυροσβεστών παράρτημα Πτολεμαΐδας, για την κάλυψη αναγκών διδασκαλίας στην ανωτέρω Σχολή, κατά το Ακαδημαϊκό Έτος 2016-2017, στα κατωτέρω αναγραφόμενα μαθήματα, κατά εξάμηνο / έτος σπουδών και στις αθλητικές ομάδες, με αποζημίωση, που καταβάλλεται για κάθε ώρα διδασκαλίας.

Οι ενδιαφερόμενοι, καλούνται να υποβάλουν ή να αποστείλουν στην Πυροσβεστική Ακαδημία, οδός Μάτσα 32, Τ.Κ. 145 64, Κάτω Κηφισιά Αττικής, τα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο άτομο ή ταχυδρομικά (συστημένα), από 18/11/2016 μέχρι και την 28/11/2016, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08.00΄-14.00΄. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις. Για την ταχυδρομική (συστημένη) αποστολή θα λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομικής υπηρεσίας, δημοσίας ή ιδιωτικής και μόνο και όχι η ημερομηνία παραλαβής του φακέλου, από την Πυροσβεστική Ακαδημία.
Αντικατάσταση της αιτήσεως ή διόρθωση αυτής ή συμπλήρωση τυχόν δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Δικαιολογητικά που κατατίθενται μετά τη λήξη προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων δεν λαμβάνονται υπόψη.

Η ευθύνη της ορθής συμπλήρωσης της αιτήσεως-υπεύθυνης δήλωσης και της πληρότητας των συνημμένων δικαιολογητικών, ανήκει αποκλειστικά στον υποψήφιο.

Αποκλείεται από τον διαγωνισμό υποψήφιος, χωρίς ειδοποίηση και η υποψηφιότητά του δεν αξιολογείται στις παρακάτω περιπτώσεις:

– Όταν τα δικαιολογητικά είναι ελλιπή, σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις της παρούσας.

– Όταν τα απαραίτητα δικαιολογητικά δεν υποβάλλονται εμπρόθεσμα.

– Όταν τα δικαιολογητικά δεν πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις.

– Όταν η αίτηση-υπεύθυνη δήλωση είναι ανυπόγραφη ή μη θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από δημόσια Αρχή.

– Όταν ο υποψήφιος δηλώσει στην αίτηση-υπεύθυνη δήλωση, περισσότερα μαθήματα ή αθλητικές ομάδες ή διαλέξεις από το μέγιστο επιτρεπτό της παρούσας

Πηγή : www.dikaiologitika.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.