Το νέο Ημερολόγιο του 2014 από την Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών

 

10/12/2013

H Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών που εδρεύει στην Ν. Ερυθραία, του Δήμου Κηφισιάς Αττικής, σχεδίασε το νέο της ημερολόγιο για το 2014.  Στόχος τους είναι να προβάλουν το σημαντικότατο έργο που προσφέρει ο σύλλογος τους στο κοινωνικό σύνολο τα τελευταία 14 χρόνια στους τομείς της πυρόσβεσης, δασοπυρόσβεσης και διάσωσης.
Σκοπός τους είναι, με την πώληση του ημερολογίου, να συλλέξουν χρήματα ώστε να εξασφαλίσουν σημαντικά λειτουργικά έξοδα για να μπορεί η ομάδα τους να συνεχίσει να προσφέρει στην τοπική της κοινωνία με την ίδια συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Μπορείτε και εσείς να είστε μέρος αυτής της σημαντικής προσπάθειας, στηρίζοντας τους με την αγορά ενός ημερολογίου στο συμβολικό ποσό των 6,00 ευρώ το οποίο κατασκευάστηκε με πολύ μεράκι και αγάπη από τους εθελοντές της Ομάδας Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών .
Η βοήθεια σας θα είναι ανεκτίμητη.

Για παραγγελίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους στο παρακάτω σύνδεσμο: http://www.oedd.gr/supportoedd/calen.php

Πηγή: www.oedd.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.