Εθελοντική προσφορά υπηρεσιών Συμβούλου Ιατρού στο Σ.Ε.Π.Π.Α.

 

10/12/2013

Το Σ.Ε.Π.Π.Α. με χαρά ανακοινώνει την συνεργασία του με τον γιατρό κ. Διονύση Κουφουδάκη (Γενικός Χειρουργός- Επειγοντολόγος – MD PhD MSc FEBS DTTA DIMC RCSEd). Ο κ. Κουφουδάκης θα προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του ως Συμβούλου ιατρού προς το Σωματείο, αναβαθμίζοντας δραματικά τις δυνατότητες παροχής Α΄βοηθειών του Σωματείου . Το Δ.Σ. έκανε δεκτή ομόφωνα τη προσφορά η οποία πέρα από την αναβάθμιση του έργου του Σωματείου μας δίνει θάρρος, χαρά και δύναμη για να συνεχίσουμε.

Διαβάστε όλο το κείμενο της επιστολής του κ. Κουφουδάκη:

ΠΡΟΣ : Δ.Σ. Σ.Ε.Π.Π.Α.
ΘΕΜΑ: Εθελοντική προσφορά υπηρεσιών Συμβούλου Ιατρού

Αγαπητοί φίλοι,
Αναγνωρίζοντας την εξαιρετική εθελοντική προσφορά σας στο νησί της Αστυπάλαιας, δεν θα μπορούσα να μείνω αμέτοχος σε αυτόν τον αγώνα σας. Έχοντας εμπειρία από το χώρο της Επείγουσας Προνοσοκομειακής Ιατρικής θεωρώ πως μπορώ να προσφέρω κι εγώ τις υπηρεσίες μου στην ομάδας σας, ώστε να σώσετε περισσότερες ζωές. Όπως γνωρίζετε, οι διασωστικές ομάδες της Ευρώπης διαθέτουν Σύμβουλο Ιατρό, ο οποίος βοηθάει στην εκπαίδευση της ομάδας αλλά προσφέρει και εθελοντική εργασία, είτε με φυσική παρουσία είτε εξ αποστάσεως. Θα ήθελα λοιπόν να προσφερθώ για τη θέση του Συμβούλου Ιατρού στην ομάδας σας με στόχο να προσφέρω ιατρικές συμβουλές σε διασώσεις, τηλεφωνικά. Δεσμεύομαι ότι θα είμαι διαθέσιμος 24 ώρες το 24ωρο και θα υπερβάλλω εαυτόν, για να γίνει η ομάδα καλύτερη και το έργο σας πιο αποτελεσματικό.

Με εκτίμηση
Διονύσης Κουφουδάκης

  • MD PhD MSc FEBS DTTA DIMC RCSEd
  • Γενικός Χειρουργός- Επειγοντολόγος
  • Diploma Επείγουσας Ιατρικής (RCSEd)
  • Τακτικό Μέλος Συμβουλίου Επείγουσας Προνοσοκομειακής Ιατρικής
  • Κολλεγίου Χειρουργών του Εδιμβούργου
  • Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης
  • (BLS, ILS, ALS), Βρετανικής Ένωσης Επείγουσας Ιατρικής (PHEC, ICC),
  • Ελληνικού Τμήματος ATLS, PHTLS, TFR, Εκπαιδευτής AHLS, Εκπαιδευτής ΕΚΑΒ
  • Εκπαιδευτής προγραμμάτων Επείγουσας Ιατρικής Πανεπιστημίου του Cambridge

Πηγή : www.seppa.gr

1 Comment

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.