Κέντρο εκπαίδευσης για την Πολιτική Προστασία προτείνει η Ιεράπετρα

 

27/11/2016

Στο χώρο του παλιού ΚΤΕΟ στην περιοχή του Καβουσίου Ιεράπετρας, προτείνει ο Δήμος Ιεράπετρας να δημιουργηθεί ένα πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Νοτίου Ελλάδος. Στηρίζει το εγχείρημα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λασιθίου ενώ αναζητούνται πηγές χρηματοδότησης του όλου εγχειρήματος.

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του αντιδημάρχου κ. Αργύρη Πανταζή, με τον διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ιεράπετρας κ. Παναγιώτη Καράμπελα και τον υποδιοικητή κ. Δημήτρη Καλιοντζή. Η πυροσβεστική υπηρεσία εξέφρασε την στήριξη στην προσπάθεια αυτή και τη διάθεση να βοηθήσει στην επίτευξη του δύσκολου αυτού εγχειρήματος.

Την θετική προσέγγιση στο θέμα, εξέφρασε και η αντιπεριφερειάρχης Πελαγία Πετράκη, στις πρώτες επαφές που διενεργήθηκαν.

Πλέον, αναζητούνται πηγές χρηματοδότησης του εγχειρήματος ενώ παράλληλα υπάρχει επικοινωνία με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και γίνονται οι απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται.

Πηγή : www.efsyn.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.