Βράβευση Τζιτζικώστα και Πατουλίδου από την Πυροσβεστική

 

6/12/2016

Τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου και την εταιρία Trans Adriatic Pipeline, που κατασκευάζει τον αγωγό φυσικού αερίου ΤΑΡ, βράβευσε η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Κεντρικής Μακεδονίας, για τη συμβολή τους στην υλοποίηση της χορηγίας συντήρησης του στόλου των πυροσβεστικών οχημάτων, μέσω της δωρεάς εξειδικευμένων ειδών, που θα έχει ως αποτέλεσμα την επαναφορά σε πλήρη λειτουργία του συνόλου των αξιοποιήσιμων πυροσβεστικών οχημάτων.

24017508_919007_2os_gyros_eklogon_anadeikshs_proedroy_ths_neas_dhmokratias_aposto_10_01_2016-limghandler
Ειδικότερα, οι επικεφαλής της Πυροσβεστικής, χαρακτήρισαν άμεση την ανταπόκριση στα αιτήματά τους για ενίσχυση του έργου και του εξοπλισμού, αλλά και την εταιρία ΤΑΡ για τη δωρεά 59.000 ευρώ προκειμένου να συντηρηθούν και να επαναλειτουργήσουν οχήματα της υπηρεσίας. Επίσης, ευχαρίστησαν τον περιφερειάρχη για την έγκριση ενίσχυσης του Πυροσβεστικού Σώματος σε οχήματα και εξοπλισμό, μέσα από το νέο ΕΣΠΑ.

Για την ενίσχυση των υπηρεσιών της Πυροσβεστικής, μέσω του νέου ΕΣΠΑ, ο κ. Τζιτζικώστας, ανέφερε ότι ήδη έχει υπογράψει τη σχετική πρόσκληση, συνολικού προϋπολογισμού 2,7 εκατ. ευρώ και γνωστοποίησε ότι η περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει, στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014 – 2020, την προμήθεια οχημάτων και εξοπλισμού.

Πηγή : http://www.tanea.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.