Συνάντηση της ΠΕΕΠΣ με τον Γεν. Γραμ. Πολιτικής Προστασίας

 

11/12/2013

Mε τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Πάτροκλο Γεωργιάδη συναντήθηκε την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος αποτελούμενη από τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Πετρά, τον Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Ζέρβα και τον Οργανωτικό Γραμματέα Νικόλαο Μαρκοζάνη.

Η συγκεκριμένη συνάντηση, η οποία έγινε σε πολύ εγκάρδιο και δημιουργικό κλίμα, αποτέλεσε συνέχεια της συναντήσεως με τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως κ. Νικόλαο Δένδια, η οποία είχε λάβει χώρα προ ενός περίπου μηνός. Με τον πλήρως ενημερωμένο Γ.Γ.Π.Π. για τα θέματα του θεσμού του Εθελοντή Πυροσβέστη, το Δ.Σ. συνεργάσθηκε επί μακρόν με κύριο σκοπό τόσο την επίλυση του χρονίζοντος προβλήματος της χορηγήσεως στολών και Μέσων Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.), όσο και της βελτίωσης σημείων του σχεδίου νόμου σχετικά με την αναδιάρθρωση του Π.Σ. σε ό,τι σχετίζεται με θέματα του Εθελοντισμού σε αυτόν. Από την πλευρά του ο κ. Γενικός επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να βοηθήσει προς όποια κατεύθυνση είναι δυνατόν, με σκοπό να επιλυθούν τα θέματα κι όρισε συνεργασία με συμβούλους του Υπουργείου για την περαιτέρω διευθέτηση των εκκρεμοτήτων.

Η Π.Ε.Ε.Π.Σ. εκφράζει την χαρά και την ικανοποίηση της για το γεγονός ότι τα εύλογα, δίκαια και ανιδιοτελή αιτήματά της, προς όφελος όλων των Εθελοντών Πυροσβεστών, βρίσκουν ανταπόκριση από τη Πολιτεία κι ευελπιστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα να καταστεί δυνατή και η υλοποίηση όλων αυτών.Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος
Σωζοπόλεως 28,Αθήνα ΤΚ 10446
Τηλ:210-8044999, Fax 210-8044799

Σχετικοί Σύνδεσμοι: Π.Ε.Ε.Π.Σ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.