Μέτρα Πυροπροστασίας στο Γηροκομείο Κυθήρων

 
13/12/2013

Στο Γηροκομείο Κυθήρων βρέθηκε σήμερα 12 Δεκεμβρίου 2013 ο διοικητής της Π.Υ Γυθείου Πυραγός κύριος Γραφάκος Κωσταντίνος ο οποίος βρίσκεται στο νησί για την εκπαίδευση των εθελοντών πυροσβεστών Π.Κ Κυθήρων.
Σε προγραμματισμένη συνάντηση με το προσωπικό του Γηροκομείου έδειξε τρόπους αντιμετώπισης πυρκαγιάς στον ιδιαίτερο χώρο του Γηροκομείου. Αξιόλογη η δράση της Π.Υ και ένας γνώστης και άριστος αξιωματικός ο κύριος Γραφάκος ο οποίος με μεγάλη χαρά δίνει πάντα το παρόν.
Το προσωπικό παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον έμαθαν τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν σε περίπτωση πυρκαγιάς μέχρι να καταφθάσει η Π.Υ για να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος και ειδικά σε αυτή την περίπτωση που έχει να κάνει με άτομα που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και βοήθειας.

1 Comment

  1.  

    Οταν ο Διοικητής μιας Υπηρεσίας ταξιδεύει καταχείμωνο στα νησιά του τομέα ευθύνης του για να εκπαιδεύσει ο ίδιος Εθελοντές Πυροσβέστες και να κάνει ομιλίες σε ιδρύματα, αφήνοντας την οικογένεια του κι όλες τις υπηρεσιακές υποχρεώσεις που σίγουρα θα τον περιμένουν όταν επιστρέψει, όταν στον τομέα ευθύνης του εγκαινιάζεται πριν ένα μήνα Εθελοντικός Πυροσβεστικός Σταθμός, τότε κάτι ωραίο, αγαθό, τίμιο και υγιές συμβαίνει εκεί. Τότε, εξυπηρετείται σε μέγιστο βαθμό η πυροσβεστική ιδέα και θεμελιώνεται η πυροπροστατευτική συνείδηση στο κοινό. Τότε, είμαστε όλοι οι συνάδελφοι υπερήφανοι και έιμαστε μαζί του.
    Συγχαρητήρια και κουράγιο!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.