Απάντηση σε Έγγραφο Διασπαστών περί μισθολογικών ωριμάνσεων

 

16/12/2013

ΘΕΜΑ: «Απάντηση σε Έγγραφο Διασπαστών 156 / στης 9.12.2013 με ΘΕΜΑ: «περί μισθολογικών ωριμάνσεων»

Πρόβλεψη 1: «Δεν έγιναν στην ώρα τους λόγω φόρτου εργασιών του 6ου Τμήματος»
Τι γράφατε στο με αριθ. Πρωτ. 149/17.11.13; «Υπάρχει και η δέσμευση της πολιτικής ηγεσίας». Τώρα που πήγε η δέσμευση;

Πρόβλεψη 2: «Αλλά έχουμε πάρα πολλά παράπονα ότι σε αυτές υπάρχουν αρκετά λάθη». Τα ελέγξατε; Πόσοι είναι οι συνάδελφοι; Είναι όντως λάθη; Στους 4.000 αν έγιναν 1% λάθη είναι 40 άτομα. Γι’ αυτούς μιλάτε; Όλη η υπόλοιπη Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα όπως διατυπώνετε και όπως πληροφορηθήκαμε από τα μέλη μας.

«Είχαμε την προσωπική διαβεβαίωση της Προϊσταμένης του Τμήματος ότι θα πληρωθούν μαζί με την μισθοδοσία και τα νυχτερινά του καλοκαιριού». Εδώ και ένα χρόνο με ίδια πολιτική και φυσική ηγεσία τι κάνατε;
Ουδέποτε υπήρξε τέτοια δέσμευση από το τμήμα αυτό γιατί πολύ απλά δεν ειπώθηκε και σε άλλους συναδέλφους ή συνδικαλιστικό όργανο.

Παράλληλα πάντα, και σαν συμβασιούχοι, πληρωνόμασταν τέλη Δεκέμβρη και κάποιες φορές Ιανουαρίου. Απλά λέγατε « αρλούμπες » στους συναδέλφους και τώρα που τους τα είπατε επινοήσατε ότι έφταιγε το Τμήμα αυτό.
Στους Διευθυντές, παραδιευθυντές, Κλαδάρχες, Επιτελάρχη, δεν υπάρχουν να πείτε τον πόνο σας;
Το 6ο Τμήμα έφταιγε ξαφνικά;

Πάμε παρακάτω. «Οι μόνιμοι τον Οκτώβριο του 2013 δεν θα τον έχουν πληρωθεί όπως θα γίνει με εμάς. Οι διαφορές στα ποσά υπάρχουν λόγω «διαφορετικών ημερομηνιών χορήγησης κλιμακίων των διετιών» πιθανόν να υπάρχει και διαταγή για αυτό»;
Οι πληρωμές του μόνιμου προσωπικού εκτός των μηνιαίων αποδοχών μπαίνουν όλα μέσα στο μισθό τους κανονικά γιατί πληρώνονται βάσει άλλου καθεστώτος και άλλου τρόπου πληρωμής.

Οι Π.Π.Υ. και συμβασιούχοι χρειάζονται Υπουργικές Αποφάσεις για να βγουν εκτός έδρας, νυχτερινά κ.λ.π. το μόνιμο προσωπικό ΟΧΙ.

Μην ξεχάσουμε και αυτά που ισχύουν.

Με τιμή
για το Δ.Σ. του Σωματείου

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒ/ΧΩΝ ΠΥΡ/ΣΤΩΝ

Πηγή: www.pyrosvestes.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.