Επιστολή του κ. Σαχινίδη αναφορικά με την αθώωση του

 Ο κ. Σαχινίδης μας απέστειλε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, επιστολή προς τους αναγνώστες του Fire Rescue News καθώς και έγγραφο του Σ.Δ.Ο.Ε. στο οποίο αναφέρει στοιχεία σχετικά με την αθώωση του.

Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες μας ότι εξ αρχής είχαμε κρατήσει απόσταση από όλη αυτή την ιστορία χωρίς να έχουμε πάρει καμία θέση κατήγορου ή υπερασπιστή, δημοσιεύοντας τα όποια στοιχεία μας κατέθεταν οι ενδιαφερόμενοι επωνύμως.  Είναι λυπηρό για τον οιοδήποτε, να κατηγορείται όπως αναφέρει ο κ. Σαχινίδης πέντε συναπτά έτη για κάτι που τελικώς φαίνεται ότι κατηγορήθηκε αδίκως.

Ευχόμαστε τέλος καλό και την γρήγορη αποκατάσταση του ονόματος του αλλά και του εθελοντισμού γενικότερα που τόσο πληγώθηκε από αυτή την ιστορία.

Fire Rescue News

Επιστολή κ. Σαχινίδη Νικόλαου

Σήμερα 2/5/2018 παραλάβαμε το Πόρισμα του ΣΔΟΕ, σχετικά με τον έλεγχο των Οικονομικών του Ε.Σ.Ε.Π.Α., των βιβλίων του, των πρωτοκόλλων συνεργασίας με τους Δήμους  και των συμβάσεων με τους χορηγούς, από το 1999 έως και το 2014, καθώς και τον οικονομικό έλεγχο από το 1999 έως και το 2014 ΑΤΟΜΙΚΑ του Προέδρου Νίκου Σαχινίδη, του Ταμία Νίκου Φτιάκα και του Μέλους του Δ.Σ. Κωτσίδου Παρθένας, από το 1999 έως το 2014 .

Ο εξονυχιστικός αυτός έλεγχος είχε διάρκεια σχεδόν πέντε συναπτά έτη από το ΣΔΟΕ και επεκτάθηκε και στην τελευταία λεπτομέρεια ακόμη και με επιτόπιους ελέγχους σε διάφορα σημεία της χώρας .

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΑΜΕ.
Είμαστε υπερήφανοι, με την βούλα της πολιτείας αποδείχτηκε η εντιμότητα μας.

Μετά την σημερινή μας ενημέρωση από την εισαγγελία και επειδή περιήλθαν νέα έγραφα με καταθέσεις ψευδομαρτύρων, που δεν μας είχαν δοθεί έως τώρα, θα ενημερώσουμε όλες τις εθελοντικές οργανώσεις για τους συκοφάντες μας και φυσικά, θα προβούμε σε όλες τις νομικές ενέργειες προκειμένου να τιμωρηθούν και θα διεκδικήσουμε στα Αστικά Δικαστήρια τις πρέπουσες αποζημιώσεις .

Νικόλαος Σαχινίδης

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.