Καταιωνιστήρας Ανθρώπινου Σώματος 6Lt

 

Καταιωνιστήρας Ανθρώπινου Σώματος 6Lt, με Νερό και Αντησιπτικό Παράγοντα για Αντιμετώπιση Θερμικών και Χημικών Εγκαυμάτων, με Δοχείο Μονόραφο με Εσωτερική Πλαστική Επικάλυψη

Με Κλείστρο με Βαλβίδα Ασφαλείας Μανομέτρου, Συμπεριλαμβάνεται Μεταλλική Βάση.

Ο καταιωνιστήρας περιέχει νερό με ειδικό αντισηπτικό διάλυμα για χρήση στο ανθρώπινο σώμα. Το νερό έχει την ιδιότητα να δροσίζει και να απομακρύνει την ένταση της θερμότητας από το πληγέν δέρμα, ενώ ο αντισηπτικός παράγοντας συμπληρώνει με τη μικροβιοκτόνο δράση του, στην πρόληψη μολύνσεων μέχρι την μεταγωγή του ατόμου προς περαιτέρω ιατρική βοήθεια.
Ο αντισηπτικός παράγοντας προσφέρει επιπλέον διασφάλιση στην ποιότητα του πόσιμου νερού κατά τη χρήση του σε πάσχον δέρμα.

Το προϊόν λειτουργεί όπως ένας πυροσβεστήρας, εύκολα ακόμα και από το ίδιο το πάσχον άτομο & απευθύνεται αποκλειστικά για την άμεση ανακούφιση ενώ δεν αποτελεί μέθοδο ίασης και περίθαλψης εγκαυμάτων. Σύμφωνα με το Πρότυπο EN 15154-3.

Πηγή : https://www.mobiak.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.