Αυτόματος Πυροσβεστήρας Οροφής Σκόνης 12kg

 

Ο Αυτόματος Πυροσβεστήρας Οροφής είναι μία αξιόπιστη και απλή μονάδα για αυτόματη ανίχνευση και κατάσβεση πυρκαϊών. Δε χρειάζεται ηλεκτρική παροχή ή καλωδιακή σύνδεση και μπορεί να εγκατασταθεί σε μερικά λεπτά από οποιονδήποτε. Είναι ένα δοχείο υπό πίεση με μανόμετρο για τον έλεγχο της εσωτερικής πίεσης και φέρει ειδική κεφαλή τύπου Sprinkler, που ενεργοποιείται αυτόματα όταν η θερμοκρασία ανέλθει στους 68°C.

Η τοποθέτηση Αυτόματου Πυροσβεστήρα είναι υποχρεωτική σύμφωνα με το ΦΕΚ 315/1977 (Π.Δ. 922/1977 παρ. 4)

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Σώμα
Φιάλη κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας χαλυβδόφυλλο FePo1. Βαμένη με εποξική βαφή φούρνου σε θερμοκρασία 180°C σε χρώμα κόκκινο RAL 3000. Πίεση δοκιμής: 24 bar. Πίεση θραύσης: 74 bars.

Κεφαλή Sprinkler – Μανόμετρο Ελέγχου

Κεφαλή Sprinkler τύπου S15, κατασκευασμένη από επιχρωμιωμένο ορείχαλκο. Βρίσκεται στο κάτω μέρος της φιάλης, ειδικά προστατευμένο από τυχαία ζημιά. Φέρει ειδική βαλβίδα ασφαλείας. Θερμοκρασία ενεργοποίσης 68°C (±3°). Πιστοποίηση CE. Ο δείκτης ελέγχου της εσωτερικής πίεσης (μανόμετρο), βρίκεται ενσωματωμένο στο κλείστρο της κεφαλής Sprinkler, στο κάτω μέρος του πυροσβεστήρα.

Βάση ανάρτησης
Η ειδική βάση ανάρτησης βρίσκεται στο πάνω μέρος του πυροσβεστήρα και είναι κατασκευασμένη από επιχρωμιωμένο ατσάλι. Έχει προβλεφθεί η εύκολη αφαίρεση της φιάλης από τη βάση για τη διαδικασία της ετήσιας συντήρησης και /ή αναγόμωσης. Διατίθεται και σε μεγέθη του 1m ή 0,5m.

Κατασβεστικό Υλικό
Ξηρή χημική σκόνη τύπου BC (Κατηγορίες «Υγρών» και «Αερίων» καυσίμων). Σκόνη τύπου ABC (που περιλαμβάνει και φωτιές «Στερεών» καυσίμων) είναι δυνατή κατόπιν απαίτησης. Η σκόνη είναι ηλεκτρικά μη αγώγιμη και συνεπώς ασφαλής για χρήση σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.

Περισσότερα στο http://www.formula.com.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.