Σύστημα Τοπικής Εφαρμογής για επαγγελματικά μαγειρεία

Βαθμολογία

Το Σύστημα Τοπικής Εφαρμογής ΜΟΒΙΑΚ DIAS αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη και αξιόπιστη λύση για τα επαγγελματικά μαγειρεία. Με χρήση του κατασβεστικού Υλικού ECO DARE ABF -30°C/M – Τύπου Wet Chemical,  καταστέλλει πυρκαγιές από καιόμενα Μαγειρικά Λίπη ή Έλαια δημιουργώντας ένα σαπωνοποιημένο στρώμα (κρούστα) το οποίο παρεμποδίζει το οξυγόνο να έλθει σε επαφή με την καιόμενη επιφάνεια, ψύχει την περιοχή και εκμηδενίζει τις πιθανότητες επανανάφλεξης. Το χαμηλό επίπεδο οξύτητας (PH:9 στους 20°C) αποτρέπει την καταστροφή επιφανειών κατασκευασμένων από ανοξείδωτο ατσάλι.

Βασικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του ΜΟΒΙΑΚ DIAS αποτελούν:

  • Αυτόματη λειτουργία με χρήση πιστοποιημένου UL/FM Καλωδίου Γραμμικής Ανίχνευσης Θερμοκρασίας (Θερμοκρασιών Ενεργοποίησης 138°C, 180°C ή 251°C), η εγκατάσταση του οποίου κρίνεται ιδιαίτερα γρήγορη & απλή. Το Καλώδιο συνδέεται με Πίνακα Ελέγχου ο οποίος ενεργοποιείται στη θερμοκρασία ενεργοποίησης. Το Πιστοποιημένο Θερμοευαίσθητο Καλώδιο προσφέρει μοναδική Αξιοπιστία & Ασφάλεια αφού ανιχνεύει πιθανή εστία πυρκαγιάς καθ’ όλη την επιφάνεια της υπό προστασίας Κουζίνας & της Χοάνης Απαγωγής Καυσαερίων όπως επίσης και στους Αεραγωγούς Απαγωγής Καυσαερίων. Το μεγάλο πλεονέκτημα του Καλωδίου Γραμμικής Ανίχνευσης Θερμοκρασίας εν συγκρίσει με Πνευματικούς Σωλήνες Ανίχνευσης Θερμοκρασίας είναι ότι δεν βρίσκεται υπό πίεση με αποτέλεσμα να εκμηδενίζονται οι πιθανότητες αλλοίωσης του από τις αυξομείωσης θερμοκρασίας μέσα στην Χοάνη Απαγωγής Καυσαερίων. Ο Χρόνος Ζωής του είναι 10 Έτη ενώ χρίζεται «Ελεύθερο Συντηρήσεως».
  • Χειροκίνητη ενεργοποίηση, είτε από το κλείστρο της φιάλης, είτε από τον πίνακα, είτε από σημείο απομακρυσμένης ενεργοποίησης.
  • Το μεγάλο πλεονέκτημα του Νέου Πίνακα Έλεγχου ΜΟΒ2001 εν συγκρίσει με άλλους Πίνακες έγκειται στο γεγονός ότι σχεδιάστηκε ούτως ώστε να είναι ο απλούστερος βάσει εγκατάστασης και ο πλέον αξιόπιστος βάσει απόδοσης – οι συνδέσεις είναι απλές & εξωτερικές. Εξαιρετικά σημαντικό είναι ότι παρέχει τη δυνατότητα χρονοκαθυστέρησης και συναγερμού πριν την ενεργοποίηση, όπως επίσης και την δυνατότητα διακοπής αερίων καυσίμων και ηλεκτρικού ρεύματος.
  • Πέραν από το πιστοποιημένο καλώδιο, το Σύστημα Τοπικής Εφαρμογής ΜΟΒΙΑΚ DIAS διαθέτει πιστοποιημένες φιάλες, πιστοποιημένο κλείστρο αυτόματης και χειροκίνητης ενεργοποίησης, όπως επίσης και εγκεκριμένο από το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος υλικό. Καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις της νομοθεσίας για την προστασία των συγκεκριμένων χώρων.

Πηγή: https://www.mobiak.gr

(Visited 41 times, 1 visits today)

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.