Εξειδικευμένες Πρώτες Βοήθειες στην ύπαιθρο και σε χώρους εργασίας υψηλού κινδύνου

 

Advanced Wilderness & High Risk Work Environment First Aid

Ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα, προσφέρεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από τον διεθνή οργανισμό RESCUE & SAFETY TRAINING ORGANISATION, με έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματίες κι εθελοντές διασώστες, πυροσβέστες, προσωπικό ασφαλείας, αστυνομικούς, σωματοφύλακες, λειτουργούς υγείας, προσωπικό βρεφονηπιακών σταθμών, εθελοντές πολιτικής προστασίας, πολίτες που εργάζονται στην ύπαιθρο, εναερίτες, προσκόπους, κ.α.

Μετά την επιτυχία του και την αναγνώρισή του στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Κύπρο, θα υλοποιηθεί στην Ελλάδα για πρώτη φορά, με στόχο την ανάδειξη αυτοδύναμων και αυτοσυντήρητων στελεχών στην διαχείριση του κινδύνου και του έκτακτου περιστατικού που χρήζει πρώτων βοηθειών, με επάρκεια γνώσεων, δεξιοτήτων και πιστοποίηση. Καλύπτει όλο το εύρος των εξειδικευμένων πρώτων βοηθειών που παρέχονται σε απομακρυσμένο περιβάλλον.

Πατήστε για το φυλλάδιο σε μορφή PDF

Εισηγητές, δύο από τους πλέον καταξιωμένους διεθνώς Εκπαιδευτές Πρώτων Βοηθειών, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο κύριος ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ, Τεχνικός Επειγόντων Περιστατικών (EMT Trainer – trained in Germany), και

Ο κύριος ΙΩΑΝΝΗΣ – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΖΕΝΙΟΣ, Τεχνικός Επειγόντων Περιστατικών (EMT Master Trainer – trained in UK and USA).

Η εκπαίδευση υλοποιείται σε 2 ημέρες (15 – 18 ώρες) και έχει προγραμματιστεί στην Ελλάδα, το Σάββατο 30.03.19 και την Κυριακή 31.03.19

Το κόστος ανά άτομο ανέρχεται στα 195,00 €.

Συμμετοχές στα : info@rsto.org και crisismanagement.rsto@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.