Εκπόνηση μελέτης σχετικά με τη δυνατότητα διεύρυνσης των αρμοδιοτήτων του Π.Σ.

 

Σύμφωνα με τον ΑΡΙΘΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΒΛ12Ι-397 , ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος αποφάσισε την συγκρότηση επιτροπής με θέμα: Εκπόνηση μελέτης σχετικά με τη δυνατότητα διεύρυνσης των αρμοδιοτήτων του Πυροσβεστικού Σώματος.

Έργο της ανωτέρω Επιτροπής είναι η διερεύνηση των παρεχόμενων στο Π.Σ. δυνατοτήτων και η εκπόνηση σχετικής μελέτης αναφορικά με τη διακίνηση και διακομιδή με τα αναγκαία και κατάλληλα μέσα, σε Νοσοκομεία ή άλλες νοσηλευτικές μονάδες της Χώραςεκτάκτων περιστατικών που χρήζουν άμεσης ιατρικής και νοσοκομειακής φροντίδας καθώς τυχόν παροχής επείγουσας προ-νοσοκομειακής νοσηλευτικής φροντίδας.

Στη Μελέτη θα εξεταστούν τα προαναφερόμενα στη βάση των παρακάτω περιπτώσεων:

α. Έκτακτα περιστατικά που αποτελούν μέρος ή συνέχεια του, κατά την υφιστάμενη αρμοδιότητα, πυροσβεστικού διασωστικού έργου και

β. Έκτακτα περιστατικά γενικής φύσης και προελεύσεως ανεξάρτητα από το πυροσβεστικό – διασωστικό έργο και τον τόπο εκδήλωσης αυτών.

Πηγή: EkavNews

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.