Οι εγγραφές για το σεμινάριο P-TEC μόλις ξεκίνησαν!

 

 
Το P-TEC©, είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα πρωτοπόρο για τα παγκόσμια δεδομένα που συνδυάζει όλες εκείνες τις πληροφορίες και τις δεξιότητες για την επιβίωση-διαφυγή πολιτών σε απειλές ικανές να θέσουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Σεμινάριο | Protection-Treatment Evacuation Casualties
– Θεσ/νίκη: Κυριακή 02 Φεβρουαρίου 2020, 09:00 – 14:00
– Πληροφορίες: https://meducation.gr/p-tec/
– Εγγραφές: https://meducation.gr/register

Χορηγείται δίγλωσση πιστοποίηση στα Ελληνικά και στα Αγγλικά καθώς επίσης και πιστοποίηση Stop the Bleed από το American College of Surgeon (USA).

Περισσότερες πληροφορίες:

Το P-TEC©, είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα πρωτοπόρο για τα παγκόσμια δεδομένα που συνδυάζει όλες εκείνες τις πληροφορίες και τις δεξιότητες για την επιβίωση-διαφυγή πολιτών σε απειλές ικανές να θέσουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Το P-TEC© δημιουργήθηκε το 2016 από τη Meducation και αποτελεί παγκόσμια πρωτοπορία καθώς σε καμία άλλη χώρα στον κόσμο δεν έχει αναπτυχθεί όμοιο πρόγραμμα με αυτό.

Οι κατευθυντήριες οδηγίες προέρχονται από το United Nations Department of Safety & Security και έτσι αποτελούν μια παγκόσμια εκπαιδευτική “directiva” προς όλες τις χώρες-μέλη των Ηνωμένων Εθνών.

Στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενσωματώνεται η πρόληψη και προστασία (Prevention & Protection) σε περίπτωση απειλής, η αντιμετώπιση τραυμάτων με αυτοσχέδια μέσα (Treatment) και η εκκένωση-διαφυγή με ασφάλεια (Evacuation Casualties) από κτήρια, μέσα μαζικής μεταφοράς, αεροδρόμια και λοιπές μεγάλες εγκαταστάσεις, προετοιμάζοντας με διαδραστικό τρόπο τους πολίτες σε περίπτωση που βρεθούν μπροστά σε μια απειλή η οποία είναι ικανή να θέση της ζωή τους σε κίνδυνο.

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες (8 ετών και πάνω) και μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα για σχολεία, εταιρείες, πανεπιστημιακά ιδρύματα και λοιπούς φορείς-οργανισμούς καθώς διαρκεί μια ημέρα και σύνολο 5 εκπαιδευτικές ώρες.

Επίσης χορηγείται συνοπτικός οδηγός τσέπης με γενικές κατευθύνσεις και οδηγίες ανά περίπτωση, αλλά και ένας σελιδοδείκτης που περιλαμβάνει σύντομες και περιεκτικές οδηγίες για να τον συμβουλεύεστε όπου κι αν βρίσκεστε!

Δοκιμάστε κι εσείς αυτό το νέο και σύγχρονο εκπαιδευτικό εργαλείο και ζήστε τη διαφορά!

Για περισσότερες πληροφορίες αναζητήστε το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στον ιστότοπο μας (https://meducation.gr/p-tec/)

Χρήσιμοι σύνδεσμοι/Useful links:

Website: https://meducation.gr/
Educational Courses: https://meducation.gr/seminaria/
About Us: https://meducation.gr/about-us/
Calendar: https://meducation.gr/calendar/
Contact: https://meducation.gr/contact/
Register: https://meducation.gr/register/

Instagram:

#Meducation
#InnovationInMedicalActivities
#WeTrainPeopleToSaveLives
#WeTrainThemInAllOverTheWorld
#PTEC

Follow us on:
– LinkedIn (Meducationgr) – https://www.linkedin.com/in/meducationgr/
– Instagram (Meducation) – https://www.instagram.com/meducationgr/
– Twitter (Meducationgr) – https://twitter.com/meducationgr
– Youtube Channel (Meducation) – https://www.youtube.com/user/Meducationgr/videos

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.