Προσωπίδα αναπνευστικής συσκευής Dräger FPS 7000 P

 

Μάσκα προστασίας ολοκλήρου προσώπου Dräger FPS 7000 P (θετικής πίεσης) είναι κατάλληλη για πολύωρη επαγγελματική χρήση στην πυρόσβεση, στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, διάσωσης, στα ορυχεία, στην βιομηχανία, στη ναυτιλία και σε κάθε άλλο περιβάλλον εργασίας που απαιτείται αναπνευστική προστασία.

Η μάσκα ολοκλήρου προσώπου Dräger FPS 7000 διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό και δυνατότητα επιλογής μεταξύ πολλών μεγεθών, καλύπτοντας ιδανικά τις υψηλότερες απαιτήσεις, η ασφαλής αλλά και η άνετη εφαρμογή επιπλέον επιτυγχάνεται με το εργονομικό κεφαλόδεμα πέντε σημείων και την διπλή γραμμή σφράγισης, όπως και την δυνατότητα να φορεθεί ή να αφαιρεθεί γρήγορα και εύκολα.
Η μάσκα ολοκλήρου προσώπου Dräger FPS 7000 διαθέτει σύστημα αερισμού που αποτρέπεται το θάμπωμα της προσωπίδας ακόμα και σε περιβάλλον με αυξημένη υγρασία.
Ο σχεδιασμός της μάσκας Dräger FPS 7000 είναι τέτοιος ώστε η προσωπίδα να μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί μαζί με το σύστημα επικοινωνίας Dräger FPS-COM.
Η μάσκα ολόκληρου προσώπου Dräger FPS 7000 P-EPDM-M2-PC-CR είναι πιστοποιημένη με τις αυστηρότερες προδιαγραφές για χρήση σε πυρόσβεση EN136 Class 3 και διαθέτει κουμπωτό συνδετικό για αεροπνεύμονα αναπνευστικής συσκευής της Drager, καθώς επίσης με τον κατάλληλο προσαρμογέα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με βιδωτό φίλτρο τύπου Rd40.

Προτεινόμενη Χρήση
Για την προστασία της αναπνοής και του προσώπου για χρήση σε τομείς όπως η πυρόσβεση, η βιομηχανία, η ναυτιλία και σε κάθε άλλο περιβάλλον εργασίας που απαιτείται η αναπνευστική προστασία με χρήση αναπνευστικής συσκευής για προστασία από χημικούς κινδύνους, επικίνδυνα αέρια, κ.α.

Χαρακτηριστικά
 • Προσαρμογή: Αεροπνεύμονας κουμπωτός τύπου A (θετικής πίεσης) Κατάλληλη για κουμπωτό αεροπνεύμονα αναπνευστικής συσκευής Dräger & με ειδικό προσαρμογέα βιδωτό φίλτρο τύπου Rd40.
 • Υλικό σώματος: Ελαστομερές (EPDM) υποαλλεργικό, για υψηλή αντοχή & άνεση χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς ακόμη και σε παρατεταμένη πολύωρη χρήση.
 • Χρώμα σώματος: Μαύρο.
 • Μέγεθος σώματος: M (Μεσαίο), & μασκάκι 2 (Μεσαίο) [Για διαφορετικά μεγέθη επικοινωνήστε μαζί μας].
 • Κεφαλόδεμα: από Χλωροπρένιο(CR), πέντε σημείων για γρήγορη & άνετη εφαρμογή.
 • Ιμάντας λαιμού: Χλωροπρένιο(CR), με μέγεθος M/L.
 • Oματοθυρίδα: Πανοραμική με ευρύ οπτικό πεδίο 180° χωρίς παραμόρφωση από Πολυκαρβονικό (PC), υλικό εύκαμπτο, αντικραδασμικό, με υψηλή ανθεκτικότητα σε χημικά, θερμότητα και μηχανικές καταπονήσεις.
 • Φωνητική μεμβράνη: Φωνητικό διάφραγμα υψηλής ποιότητας.
 • Κάλυμμα βαλβίδας εκπνοής: Μαύρο.
 • Βάρος: 600 g.
 • Πιστοποιήσεις: EN 136 CIass 3, EN 137 type 2, CE, NIOSH,AS/NZS, ATEX I M 1//II 1 GD IIB T6.

Διαβάστε περισσότερα στο Safetypro.gr 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.