Συσκευή Alcotest 3820

 

Το Dräger Alcotest® 3820 προσφέρει στους υπεύθυνους οδηγούς έναν αξιόπιστο τρόπο για να δοκιμάσουν το αλκοόλ κατά την αναπνοή τους και τους δίνει τη διαβεβαίωση ότι είναι νόμιμοι να οδηγήσουν.

Αυτό εξασφαλίζεται με την ακριβή τεχνολογία μέτρησης που είναι ίδια με εκείνη που χρησιμοποιείται από την αστυνομία: πάνω από 30 εκατομμύρια δοκιμές αλκοόλ αναπνοής ετησίως.
Χάρη στον συμπαγή σχεδιασμό του, το Alcotest 3820 χωράει  σε μια τσέπη. Ως εκ τούτου, μπορείτε να κάνετε μια μέτρηση του  αλκοόλ κατά διαστήματα διακριτικά ανά πάσα στιγμή – ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

Μπορείτε πάντα να μετρήσετε με ακρίβεια την υπολειμματική αξία αλκοόλ σας, είτε μετά από ένα επιχειρηματικό γεύμα, σε ένα πάρτι, είτε το πρωί αργότερα.

  • Γρήγορη και εύκολη δειγματοληψία
  • Η λειτουργία μέτρησης ενεργοποιείται με το πλήκτρο λειτουργιών φωτισμού.
  • Η προαιρετική ηχητική ανατροφοδότηση παρέχει επιπλέον προσανατολισμό.
  • Το αναπνευστικό σύστημα είναι έτοιμο για χρήση σε δευτερόλεπτα και η δοκιμή αλκοολισμού μπορεί να πραγματοποιηθεί αμέσως.
  • Το ίδιο κουμπί χρησιμοποιείται για πλοήγηση στο μενού.
  • Σχεδιασμένο για μακροχρόνια χρήση.

Το Alcotest 3820 κατασκευάζεται στη Γερμανία και πληρεί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Η τακτική βαθμονόμηση της συσκευής εξασφαλίζει ότι η τεχνολογία μέτρησης θα παραμείνει ακριβής για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το επιστόμιο είναι ασφαλείας  για να ταιριάζει και προστατεύεται από ένα καπάκι.
Ένα νέο επιστόμιο θα πρέπει να χρησιμοποιείται για κάθε άτομο που εξετάζεται.
Πρόσθετα ακροφύσια διατίθενται ως αξεσουάρ.
Το κανάλι αέρα περνάει τον εκπνεόμενο αέρα πάνω από τη συσκευή και μόνο ένα μικρό δείγμα αυτού του αέρα τραβιέται για ανάλυση.
Αυτό εξασφαλίζει ότι δεν υπάρχει υπόλοιπο αλκοόλ στη συσκευή και ότι όλες οι μετρήσεις παραμένουν ακριβείς και αξιόπιστες.

Διαβάστε περισσότερα στο Digas.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.