Απόσυρση ν/σ για ΕΛΑΣ, Πυροσβεστική και ΓΓΠΠ ζητεί το ΠΑΣΟΚ

Βαθμολογία

7/2/2014

Απόσυρση του νομοσχεδίου που κατέθεσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Ν. Δένδιας, για την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του υπουργείου του ζήτησε ο γραμματέας του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπακωνσταντής, στο γενικό συμβούλιο της ΠΟΑΣΥ.

«Το νομοσχέδιο που κατέθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη με τίτλο την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του υπουργείου του, θεωρούμε ότι δεν κινείται προς αυτή την κατεύθυνση» δήλωσε ο κ. Παπακωνσταντής, σημειώνοντας ότι αντίθετα, φαίνεται να αυξάνει το συγκεντρωτισμό και τη γραφειοκρατία, να δημιουργεί μεγαλύτερη πολυπλοκότητα στον οργανισμό και να αυξάνει τις δαπάνες, ενώ, όπως δήλωσε, δεν αναφέρεται καθόλου στην ποιότητα και στον τρόπο άσκησης των αστυνομικών υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Το νομοσχέδιο κινείται μακράν των θέσεων του ΠΑΣΟΚ, εκτίμησε, αναφέροντας παράλληλα ότι δεν ζητήθηκαν σε οποιοδήποτε στάδιο οι απόψεις του. Ο κ. Παπακωνσταντής ζήτησε να ξεκινήσει άμεσα ουσιαστικός διάλογος, ώστε το συντομότερο δυνατόν να «προχωρήσουμε σε μια μεταρρύθμιση της Αστυνομίας σε ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό  οργανισμό ικανό να αντεπεξέρχεται στις ανάγκες της νέας εποχής».

Πηγή : http://voria.gr/

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.