Στην οικογένεια της Πυροσβεστικής οι πρώτοι εθελοντές του Π.Κ.Κυθήρων

 

12/2/2014

Μετά την ολοκλήρωση της εξεταστικής στα γραπτά στις 11 Φεβρουαρίου 2014 και στην πρακτική στις 12 Φεβρουαρίου οι εθελοντές πυροσβέστες επίσημα πλέον και αφού λάβουν την πιστοποίηση τους εντάσσονται στο Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος. Μια ιδέα που ξεκίνησε λίγους μήνες πριν και υλοποιήθηκε από τον Διοικητή της Π.Υ Γυθείου κύριο Γραφάκο Κωνσταντίνο και υποστηρίχθηκε από το Π.Κ Κυθήρων.

Οι εθελοντές μετά την εκπαίδευση έδωσαν εξετάσεις στο Λύκειο Κυθήρων σε αίθουσα που διέθεσε ο Λυκειάρχης κύριος Φατσέας τον οποίον ευχαρίστησε η Υπηρεσία Γυθείου.

Δημιουργήθηκε παράρτημα της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στο Λύκειο, οι εξετάσεις έγιναν σύμφωνα με την διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων υπό την επιτήρηση τριμελούς επιτροπής που την αποτελούσαν ο Προϊστάμενος του Π.Κ.Κυθήρων κύριος Κωνσταντίνου Λάζαρος ,ο Ανθυποπυραγός της Π.Υ.Γυθείου κύριος Σωτήρης Χαιδεμένος και ο Πυρονόμος του Π.Κ.Κυθήρων κύριος Χρήστος Καραμούσαλης.

Σήμερα μπορούμε πλέον να μιλάμε για τους πρώτους Εθελοντές Πυροσβέστες στο νησί των Κυθήρων που αποφάσισαν ανιδιοτελώς και χωρίς κανένα συμφέρον να αφιερώσουν χρόνο από τις ασχολίες τους και την προσωπική τους ζωή στο κοινωνικό σύνολο και στον άνθρωπο. Εκπαιδεύτηκαν και εντάχθηκαν στην οικογένεια της Πυροσβεστικής για να σώζουν ζωές και ότι είναι πίσω από αυτό !Μόλις λάβουν τα πτυχία τους μπαίνουν στην ενεργή δράση έτοιμοι να προσφέρουν εκεί όπου χρειαστεί δίπλα στους μάχιμους Πυροσβέστες .

Ευχόμαστε Καλορίζικοι !!!

Πηγή : RADIO ADELIN 107.3 FM ΚΥΘΗΡΑ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.