Επιστολή διαμαρτυρίας προς Πρόεδρο ΠΑΣΟΚ (ΕΑΠΣ-ΠΟΕΥΠΣ)

Βαθμολογία

14/2/2014

Προς Πρόεδρο ΠΑΣΟΚ  Ευαγ.Βενιζέλο

Κύριε Πρόεδρε
Από τα ΜΜΕ πληροφορηθήκαμε ότι την Τετάρτη 12/2/2014  πραγματοποιήθηκε συνάντηση του “Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη του κόμματος σας με συνδικαλιστικούς εκπροσώπους  αστυνομικών και πυροσβεστών” όπως και αναγράφεται σε σχετικό δελτίο τύπου του τομέα.

Μας προξενεί ιδιαίτερο προβληματισμό η συγκεκριμένη είδηση, μιας και ουδείς από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις του  επαγγελματικού πυροσβεστικού προσωπικού   έλαβε μέρος στη συνάντηση, μιας και  προφανώς ουδείς κλήθηκε.

Σε μιά τόσο κρίσιμη στιγμή για τον πυροσβεστικό οργανισμό, και ενώ έχει κατατεθεί ήδη στο  κοινοβούλιο  τονομοσχεδίου για την αναδιοργάνωση των Υπηρεσιών του Υπουργείου μας,  θα περιμέναμε από το κόμμα σας, ως κυβερνητικός εταίρος, να  επιθυμούσατε να ακούσετε τις θέσεις των Σωματείων μας.

Γεγονός που δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό, ούτε σήμερα, όπου κατά την ακρόαση μας στη σχετική επιτροπή στη Βουλή δεν παρέστη εκπρόσωπός σας να ακούσει τις απόψεις μας.
Κύριε Πρόεδρε

Επειδή θα συμφωνήσουμε απόλυτα στην φράση με την  οποία κλείνει το σχετικό δελτίο τύπου του  Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη  του κόμματός σας  ότι   “Λέμε ναι στην αναδιάρθρωση, όχι στο συγκεντρωτισμό και στην αναβίωση πρακτικών του παρελθόντος”είμαστε στη διάθεσή σας  να σας εκθέσουμε τις απόψεις μας, τις οποίες και ευελπιστούμε να στηρίξετε στην κοινοβουλευτική διαδικασία των επόμενων ημερών.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΟΕΥΠΣ
Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΑΠΣ
 Νίκος Αθάνατος
Γιάννης Σταμούλης

 

Πηγή : http://eapsgr.blogspot.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.