Έρευνα για ενδεχόμενη απάτη από Εθελοντές Πυροσβέστες

 

14/2/2014

Αναφορικά με δημοσιεύματα στα Μ.Μ.Ε. σχετικά με έρευνα που πραγματοποιείται για ενδεχόμενη απάτη 1.000.000 € από εθελοντές πυροσβέστες θα θέλαμε να ενημερώσουμε το ευρύ κοινό και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. ότι η εν λόγω έρευνα δεν αφορά Εθελοντές Πυροσβέστες αλλά Εθελοντική Οργάνωση που δραστηριοποιείται στον χώρο της Πολιτικής Προστασίας.

Βάσει του Ν.4029/2011 ο όρος «εθελοντής πυροσβέστης» χαρακτηρίζει κατ’ αποκλειστικότητα πολίτες που παρέχουν εθελοντι­κά υπηρεσίες στο Πυροσβεστικό ΣώμαΗ χρήση του όρου Εθελοντής Πυροσβέστης για τον προσδιορισμό πολιτών που δεν προσφέρουν άμισθο πυροσβεστικό & διασωστικό έργο μέσω του Πυροσβεστικού Σώματος είναι εσφαλμένη και ειδικότερα σε περιπτώσεις σαν τις παραπάνω, έχει ως αποτέλεσμα να παραπληροφορείται το ευρύ κοινό και να στιγματίζονται οι 1500 Εθελοντές Πυροσβέστες  που υπηρετούν σήμερα στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Ο Πρόεδρος
Ο Γεν. Γραμματέας
Σεραφείμ Τσιουγκρής
Δημήτριος ΖέρβαςΠανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος
Σωζοπόλεως 28,Αθήνα ΤΚ 10446
Τηλ:210-8044999, Fax 210-8044799

Σχετικοί Σύνδεσμοι: Π.Ε.Ε.Π.Σ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.