Εξελίξεις στο Θέμα της Εθελοντικής Ομάδας Πυρόσβεσης Δασοπροστασίας Βούλας

 

17/2/2014

Ενημερώνοντας σας σχετικά με τα δρώμενα στην Εθελοντική Ομάδα Βούλας, σημειώνεται «πρόοδος».

Πέραν της από 3.12.2013 ανακλήσεως της κατ’εξαίρεσην οδηγήσεως των πυροσβεστικών τύπου Ντακότα 4×4 βάση του νόμου 4071 του 2012 που το επιτρέπει, και που έκτοτε δεν υφίστανται εν τη πράξη ενεργός πολιτική προστασία αφού αδυνατούμε να παρέμβουμε σε οποιοδήποτε συμβάν, πυρκαγιές, πλημμύρες, κοπές δέντρων, πρόσφατα συνέβη και το εξής εξοργιστικό:

Εστάλη συνεργείο του Δήμου, με εντολή να αλλάξει τους «αφαλούς» των κλειδαριών του πυροφυλακίου!! Δηλαδή να μας εξώσουν. Στο δε ερώτημά μας με ποιου την εντολή, μας απάντησαν «Με εντολή γραφείου Δημάρχου»!! «Δηλαδή;» ρωτήσαμε, «Εντολή γραφείου δημάρχου» επανέλαβαν. Λοιπόν τους είπαμε, την επόμενη φορά που θα επανέλθετε, εάν σας προκύψει, θα πρέπει να φέρετε και υπογεγραμμένο έντυπο που να εμφαίνετε ο εντολοδόχος. Εάν δε οποιοσδήποτε επιχειρήσει, θα σταλεί στον εισαγγελέα ως διαρρήκτης.

Ρωτήθηκε δε ο δήμαρχος περί αυτού, καθώς και 4 ακόμη αντιδήμαρχοι και όλοι δήλωσαν άγνοια. Προφανώς πρόκειται για ενέργειες του αντιδημάρχου πολιτικής προστασίας, γνωστού «φίλου» του εθελοντισμού!!

Σημ.: Τα προβλήματα που είχαν προκύψει εξακολουθούν να υφίστανται. Ουδεμία λύση έχει δοθεί σε ουδέν πρόβλημά μας. Ειδικότερα το πρόβλημα στα επικοινωνιακά μας μέσα φθάνει το 7 μηνο.

Ο επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος

Υπ. Πολιτικής Προστασίας Δημ.Ε.Βούλας

Αν.Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής Σ.Π.Α.Υ

Σωτηρόπουλος Πλάτωνος Παναγιώτης

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.