Επιστολή διαμαρτυρίας σχετικά με τις ύβρεις που δέχτηκαν το Πυροσβεστικό Σώμα και οι Πυροσβέστες.

 

17/2/2014

Στις 14/02/2014 ενημερωθήκαμε από συναδέλφους μας για το απόσπασμα από την εκπομπή της κ. Μπασκάκη που παρουσιάσατε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού σας , με καλεσμένο τον πρόεδρο της ΕΣΕΠΑ  και θέμα την αναδιοργάνωση του Π.Σ.

Με μεγάλη μας θλίψη και απορία πράγματι είδαμε μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο τον τρόπο καθώς και την προσβλητικότητα με την οποία τοποθετήθηκε ο «κύριος» Σαχινίδης για τον Έλληνα Πυροσβέστη .
Αισθανόμαστε την υποχρέωση να καταγγείλουμε δημόσια  τους απαξιωτικούς και ανήθικους χαρακτηρισμούς του προέδρου και να του υπενθυμίσουμε ότι:

  • Ο Έλληνας Πυροσβέστης τοποθετείται στο υψηλότερο ποσοστό εκτίμησης των πολιτών (99%)
  • Το Σώμα που υπηρετούμε και συγχρόνως τιμούμε, έχει θρηνήσει κατά καιρούς θύματα και οφείλει αν μη τι άλλο να το σεβαστεί στο ελάχιστο ο ίδιος.
  • Η υπερεργασία και η υπερπροσπάθεια των υπαλλήλων του Π.Σ. στο δύσκολο έργο που επιτελούν καθημερινά είναι γεγονός αναμφισβήτητο  και δεδομένο .

Ο τρόπος που θα επιλέξει ο « κύριος» Σαχινίδης να αντιπαρατεθεί με την πολιτική μας ηγεσία αφορά τον ίδιο , όμως οι χαρακτηρισμοί και οι δημόσιες τοποθετήσεις του προς τον Έλληνα Πυροσβέστη απαιτούν σεβασμό και αξιοπρέπεια. Κριτές και συμπαραστάτες συνάμα στον καθημερινό εργασιακό μας βίο είναι οι συμπολίτες μας. Αυτοί ας κρίνουν και τα λεγόμενα αλλά και τον σκοπό του καλεσμένου σας.

ΕΝΩΣΗ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ  ΣΩΜΑΤΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.ΕΥ.Π.Σ.-ΜΕΛΟΣ ΑΔΕΔΥ)
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΆΡΙΘΜ151/1998 ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΕΔΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ (ΜΠΑΚΑΛΜΠΑΣΗ 4 –69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ)

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.