Νέο υβριστικό παραλήρημα του κ. Σαχινίδη κατά του Πυροσβεστικού Σώματος

 

17/2/2014

Για μια ακόμα φορά μετά τις δηλώσεις του περασμένου Νοεμβρίου, ο γραφικός πλέον κ. Σαχινίδης, πρόεδρος του Εθελοντικού Σώματος Ελλήνων Πυροσβεστών Αναδασωτών,  επανήλθε με νέες δηλώσεις του σε τοπικό τηλεοπτικό Σταθμό του Έβρου και συγκεκριμένα στον σταθμό ΔΕΛΤΑ ΤV στοχοποιώντας για μια ακόμα φορά τους Έλληνες επαγγελματίες πυροσβέστες, προβαίνοντας σε πρωτοφανείς ύβρεις και ανήκουστη φρασεολογία  όπως «τεμπέλικο Π.Σ.», «αργόμισθοι μόνιμοι πυροσβέστες που δουλεύουν ένα μήνα το χρόνο».

Μάλιστα η Γερμανική Ένωση Πυροσβεστών με ανακοίνωσή της στις 21-01-2014 στηρίζει πλήρως τους στόχους του ΕΣΕΠΑ, ευχόμενη να συνεχίσει, όπως χαρακτηριστικά λέει την επιτυχημένη του πορεία στην Ελλάδα!!!   Κατανούμε με το πέρασμα του χρόνου τις απατηλές επιδιώξεις του κ. Σαχινίδη και την προώθηση των στόχων του με οποιονδήποτε τρόπο, όμως σκοπίμως λησμονεί την τεράστια προσφορά του Έλληνα πυροσβέστη στην ελληνική κοινωνία, γεγονός που πιστοποιείται θετικά με την αποδοχή του Π.Σ. και του προσωπικού του ως πρώτου θεσμού στις συνειδήσεις όλων σε ποσοστά της τάξης άνω του 95%, ενώ επιβεβαιώνεται αρνητικά βεβαίως, με τις απώλειες που μετράμε σε ανθρώπινο δυναμικό τα τελευταία χρόνια. Έχουμε αποδείξει διαχρονικά με το έργο και το ήθος την κοινωνική μας προσφορά και δεν νομιμοποιείται κανένας τυχάρπαστος να μας υβρίζει, επιζητώντας  να μειώσει το κύρος του θεσμού που εκπροσωπούμε με μοναδικό στόχο την προώθηση των δικών του συμφερόντων.

Μετά από όλα αυτά απαιτούμε από οποιονδήποτε εκφράζεται δημόσια για εμάς τον προσήκοντα σεβασμό που αρμόζει σε μια κατηγορία εργαζομένων που με αξιοπρέπεια μάχεται καθημερινά προστατεύοντας το κοινωνικό σύνολο. Αρμόδιοι να κρίνουν το έργο μας είναι οι πολίτες αυτής της χώρας και όχι όσοι σκοπίμως προσπαθούν να το απαξιώσουν, εξυπηρετώντας άλλους σκοπούς και στόχους.

Για το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

 

Ο Πρόεδρος
Ο Γεν. Γραμματέας
ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

Πηγή : http://poeyps.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.