Βράβευση του ΕΚΑΒ Βόλου από τον Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών και Ανθυπασπιστών Ν. Μαγνησίας

 

20/2/2014

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών και Ανθυπασπιστών Ν. Μαγνησίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν :

  • Εκπρόσωποι του Ροταριανού Ομίλου Βόλου
  • Εκπρόσωποι του HJ 12 της ΑΗΕΡΑ Βόλου
  • Η πρόεδρος  του Αντικαρκινικού Παραρτήματος Φθιώτιδος
  • Ο  αντιπρόεδρος  της Ένωσης Αποστράτων Στρατού Ξηράς Ν.Μαγνησίας
  • Εκπρόσωποι της Αεραθλητικής λέσχης Ανεμοπτεριστών
  • Ο πρόεδρος της Ομάδας Διάσωσης Εθελοντών Ελλάδος συνοδευόμενος από δυο μέλη ,
  • Ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του ΣΕΑΝ Καρδίτσης
  • Οι τιμώμενοι της Βραδιάς, άνδρες εκπαιδευτές -διασώστες του ΕΚΑΒ

Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε διάλεξη με θέμα «εθελοντές, η καρδιά της κοινωνίας μας»  με κεντρικό ομιλητή την κυρία Ιωάννα Η. Μάστορα  Συγγραφεύς , Δρ. Φιλοσοφίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών.


Ακολούθησε  αναφορά στις υπηρεσίες που προσφέρει το ΕΚΑΒ Βόλου τόσο στην άμεση διακομιδή των επειγόντων και μη  περιστατικών, όσο και στην εθελοντική εκπαίδευση που πραγματοποιούνε οι διασώστες του ΕΚΑΒ Βόλου σε διάφορες ομάδες του πληθυσμού.


Στην συνέχεια , τα μέλη του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας , Κασιάρας ,Ζούρας , Λιβιεράτος  και Χριστοδούλου απένειμαν μέσα σε βροχή από χειροκροτήματα, τα διπλώματα και τα αναμνηστικά στους άνδρες του ΕΚΑΒ  Βόλου

«Είναι άνδρες με παρά -ιατρική εκπαίδευση που σε καθημερινή βάση προσφέρουν από άκρο σε άκρο στα όρια του Νομού μας τις  Πρώτες Βοήθειες ….στην ουσία σώζουν τη ζωή των συμπολιτών μας.» Είπαν συγκεκριμένα για τους διασώστες του ΕΚΑΒ.


Δεν είναι η πρώτη φορά που το ΕΚΑΒ και ο Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας έρχονται σε επαφή.. η βράβευση των συναδέλφων είναι φυσικό επακόλουθο της καλής συνεργασίας που έχει η υπηρεσία με τους διάφορους τοπικούς συλλόγους και ειδικά με τον  Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας .

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών και Ανθυπασπιστών Ν. Μαγνησίας σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Βόλου έχει διοργανώσει κατά το παρελθόν πολλά δωρεάν μαθήματα Ά βοηθειών σε διάφορες περιοχές του νομού.

Πηγή : http://ekabnews.blogspot.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.