Ανακοίνωση από τον Πρόεδρο του Ε.Σ.Ε.Π.Α.

 

20/2/2014

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Είναι πλέον ολοφάνερο ότι δεχόμαστε ένα ολοκληρωτικό και απρόκλητο πόλεμο από ανώνυμη καταγγελία που απορρίφτηκε δύο φορές από την Εισαγγελία του Άρειου Πάγου σύμφωνα με την ομολογία του ανώνυμου καταγγέλλοντα. Επανέρχεται για τρίτη φορά στέλνοντάς την στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Μεθοδεύεται η εξόντωσή μου ως ανθρώπινη προσωπικότητα. Είναι δεδομένο με το σύστημα της ανθρωποφαγίας να προσπαθήσουν οι εντεταλμένοι από το δημοσιογραφικό κατεστημένο να με διαβάλουν σε αισχρό βαθμό . Παρακαλώ να κρατήσετε την ψυχραιμία σας σε ό,τι θα λέγετε σε κανάλια, blog και εφημερίδες.

Μην πτοείσθε, η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Σας παρακαλώ μείνετε δεμένοι μεταξύ σας όπως πάντα . Σας μεταφέρω τί μου είπε ο κος Κοκκολάκης, μέχρι πρόσφατα δ/ντής της Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης και απόλυτος γνώστης της διαδρομής μας εδώ και 14 χρόνια, σε τηλεφωνική μας επικοινωνία:

«Νίκο, μου τηλεφώνησαν κάποιοι δημοσιογράφοι και με ρώτησαν τι γίνεται . Η απάντησή μου ήταν: Κρατάτε μικρό καλάθι δεν είναι έτσι τα πράγματα».

Να ξέρετε ότι εγώ είμαι ο στόχος, εμένα θα προσπαθήσουν να βλάψουν και να διαβάλουν με κάθε τρόπο και μέσο, αλλά μη φοβάστε τους συκοφάντες . Σας ευχαριστώ και για τα μηνύματα συμπαράστασης.

Μην ακούτε ηχογραφημένες συνεντεύξεις διότι δε θα δώσω . Τις κόβουν και τις ράβουν όπως θέλουν.

Κείμενα εφημερίδων που φέρονται ως συνεντεύξεις μου, δεν αναγνωρίζονται από εμένα . Θα δίδονται μόνο γραπτές απαντήσεις από εμένα, οι οποίες θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα. Μόνο ζωντανές συνομιλίες σε απευθείας μετάδοση να πιστέψετε .

Νίκος Σαχινίδης
www.esepa.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.