Δελτίο τύπου από την Ε.Δ.ΟΜ.Α.Κ αναφορικά με το Ε.Σ.Ε.Π.Α.

 

24/2/2014

Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ε.Δ.ΟΜ.Α.Κ.), με αφορμή την αποκάλυψη του θέματος, για το οποίο σχηματίστηκε δικογραφία περί κακουργηματικής απάτης, νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και ενεργητικής δωροδοκίας , που αφορά την εθελοντική ομάδα ΕΣΕΠΑ, αναφέρει ότι ουδεμία σχέση έχει με την εν λόγω ομάδα και δεν έχει συναλλαχθεί ποτέ οικονομικά με τα μέλη της και το ΔΣ.

Σε κάθε περίπτωση η Ε.Δ.ΟΜ.Α.Κ. κατακρίνει τέτοιες εγκληματικές ενέργειες οι οποίες πλήττουν τον εθελοντισμό και γενικότερα το πνεύμα της προσφοράς και στιγματίζουν το έργο άλλων εθελοντών, ο οποίοι κινούνται στα πλαίσια της νομιμότητας μακριά από παράνομες πρακτικές.
Η Ε.Δ.ΟΜ.Α.Κ. θα συνεχίσει το πλούσιο και ουσιαστικό εθελοντικό έργο που επιτελεί, τηρώντας απόλυτη διαφάνεια σε κάθε ενέργειά της, προσπαθώντας να αποκαταστήσει το νόημα του εθελοντικού πνεύματος στην κοινή γνώμη, το οποίο κάποιοι προσπαθούν επιμελώς να αμαυρώσουν.

Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.