Σεμινάρια πυροπροστασίας στην Πάτμο

 

27/2/2014

Σεμινάρια για τα μέτρα πρόληψης φωτιάς και χρήσης πυροσβεστήρων διοργανώνει ο Σύλλογος Επιτηδευματιών Πάτμου «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ» σε συνεργασία με την Πυροσβεστική υπηρεσία Κω και τις διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας –Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δωδεκανήσου. Τα σεμινάρια που απευθύνονται σε μαθητές σπουδαστές, δασκάλους και καθηγητές στα σχολεία Πάτμου και Λειψών πρόκειται να παρουσιαστούν στο άμεσο χρονικό διάστημα από την Πυροσβεστική υπηρεσία Κω. 

Σύμφωνα μάλιστα με σχετικό δελτίο τύπου που έστειλε ο Σύλλογος «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ», μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής: «στη μνήμη μας έχουμε τις φωτιές του καλοκαιριού που μας ταλαιπώρησαν αφάνταστα επικίνδυνα και καταλαβαίνουμε όλοι ότι η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη.

Σοφές κουβέντες των προγόνων μας. Η γραφειοκρατία ως γνωστό κάνει τις διαδικασίες χρονοβόρες. Ο έγκαιρος προγραμματισμός βοήθησε στην έγκριση των απαιτούμενων αδειών από τους αρμοδίους φορείς που αγκάλιασαν και υιοθέτησαν την ιδέα.
Τέλος Φεβρουαρίου θα έλθει στην Πάτμο και εν συνεχεία στους Λειψούς αξιωματικός πυροσβέστης ειδικός σε αυτά τα «καυτά» ζητήματα. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι οι πυροσβέστες όταν εργάζονται ακροβατούν μεταξύ ζωής και θανάτου. Τα οφέλη από τέτοιες δράσεις είναι πολλαπλά.

Σωστή ενημέρωση από τους ειδικούς. Εκπαίδευση για τα παιδιά μας το μέλλον της πατρίδας μας. ευαισθητοποίηση των πολιτών σε καυτά ζητήματα και σεβασμός προς τους πυροσβέστες για το πολύτιμο έργο τους.  Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία των φορέων, τη στήριξη των μελών του συλλόγου μας και την παρότρυνσή τους να κάνουμε ωφέλιμες πρωτοποριακές δράσεις».

Πηγή : www.rodiaki.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.