Συνέντευξη του κ. Σαχινίδη στο Action24

 

1/3/2014

Με ύβρεις απάντησε ο Νίκος Σαχινίδης στις κατηγορίες που έχουν προκαλέσει «σάλο», το τελευταίο διάστημα, για το «αμαρτωλή» ΕΣΕΠΑ, μιλώντας στο χθεσινοβραδινό ΡΕΠΟΡΤΑΖ, του Πέτρου Κουσουλού στο Action24.

Αυτό είναι το εθελοντικό πνεύμα του «δασοπυροσβέστη» κύριου Νίκου Σαχινίδη. Αντί να εξηγήσει πως κατάφερε να αποσπάσει χιλιάδες ευρώ από δήμους και κοινότητες παρά την επιχορήγηση που είχε το ΕΣΕΠΑ από την γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, διαολόστειλε, πέταξε εκνευρισμένος το μικρόφωνο και … αποχώρησε κλείνοντας την σύνδεση μέσω skype!

Ο κ.Σαχινίδης, ενώ κατηγορείται μαζί με άλλα δύο μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ότι απέσπασε από χορηγίες και δωρεές, τουλάχιστον τα τελευταία 12 χρόνια, το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ… θεώρησε σκόπιμο να «βάλει» κατά πάντων, ακόμη και των καλεσμένων δημοσιογράφων στο πάνελ της εκπομπής, αντί να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις  για το τι συνέβη με τις «χρυσές επιχορηγήσεις» στο Εθελοντικό Σώμα Ελλήνων Πυροσβεστών Αναδασωτών. Η μοναδική υπερασπιστική τοποθέτηση του Προέδρου του ΕΣΕΠΑ έγκειται στο «Ό,τι έχουμε κάνει είναι νόμιμο και δεν εξαπατήσαμε κανέναν»

Η τηλεοπτική παρέμβαση του κ. Σαχινίδη, διεκόπη «βίαια» αφού ο ίδιος «διαολόστειλε» δημοσιογράφους-καλεσμένους- κοινό, πέταξε το μικρόφωνο και έκλεισε το Skype. Συγκεκριμένα εκνευρισμένος από τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου Γιώργου Μανουσακάκη σχετικά με τα χρήματα που εισέπραττε από τους δήμους για την χρήση των πυροσβεστικών οχημάτων του ΕΣΕΠΑ και μη έχοντας απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα για την «αμαρτωλή» και μη εθελοντική δράση της ΜΚΟ, «διαολόστειλε» την εκπομπή και αποχώρησε ηρωικά κλείνοντας την σύνδεση.

Ενδεχομένως, αν είχε παρευρεθεί στο studio να είχε «πετάξει» εκτός από ύβρεις και αντικείμενα!

Πηγή : www.e-reportaz.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.