Δελτίο τύπου από την Ε.Δ.Δ.Δ.

 

14/3/2014

Με αφορμή τα όσα κακόβουλα λέγονται και γράφονται ανωνύμως από μερίδα ανεύθυνων συμπολιτών μας για την μετακίνηση συναδέλφου με πυροσβεστικό όχημα από το Κλιμάκιο Ροδόπολης προς τον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Ροδοπόλεως , για την τελετή του Γάμου , την Κυριακή 2 Μαρτίου 2014 , σας γνωρίσουμε , ότι ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της ανιδιοτελούς , πολύτιμης και πολυετούς υπηρεσίας της νεονύμφου – μέλους του Κλιμακίου μας – που έχει σκοπό την διάσωση ανθρωπίνων ζωών και περιουσιών , ουδεμία οικονομική επιβάρυνση του Δήμου Διονύσου προκλήθηκε , δεδομένου ότι τα έξοδα κίνησης του πυροσβεστικού οχήματος καλύφθηκαν με δαπάνη του Ταμείου του σωματείου.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Απόλλων Κούνης
Εθελ. Πυρονόμος Π.Σ.
Μηχανικός Συστ. Παραγωγής & Διοίκησης
BEng ( Hons ) , Master of Philosophy

Πηγή : http://eddd.gr

1 Comment

  1.  

    Ας υποθέσουμε ότι επιβρύνθηκε η κοινότητα και το προσέφερε σαν δώρο στον νεόνυμφο συνάδελφο που όσες και λίγες να είναι οι ώρες σε εθελοντική προσφορά υπερκαλύπτουν το όποιο κάστος. Ο/οι κακόβουλοι λοιπόν ας σηκώσουν το κώλο τους και ας προσφέρουν και αυτοί τα όποια δευτερόλεπτα εθελοντικής προσφοράς για το κοινωνικό σύνολο.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.