Καίγεται η Creta Farm μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής επιτόπου

 

14/3/2014

Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δύναμη 15 Σαμαρειτών του Ε.Ε.Σ. σπεύδουν στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της Creta Farms, στο Ρέθυμνο, λόγω μεγάλης φωτιάς που έχει ξεσπάσει από τις 15.05 μετά το μεσημέρι. Στο σημείο επιχειρούν 11 οχήματα της πυροσβεστικής με 25 άνδρες , ενώ σπεύδει και ο περιφερειακός διευθυντής πυροσβεστικών υπηρεσιών και ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Ρεθύμνου.

Οι φλόγες έχουν τυλίξει, σύμφωνα με τις πληροφορίες, βοηθητικό κτήριο της εταιρείας, ενώ από την πρώτη στιγμή στο σημείο έχει φτάσει μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου, που προσπαθεί να κατασβέσει την φωτιά.  Ο πυκνός καπνός που φεύγει από το σημείο είναι ορατός ακόμα και από την πόλη του Ρεθύμνου.

Πηγή : http://www.goodnet.gr

 

1 Comment

  1.  

    Υπάρχουν και οι ενισχύσεις!Ηράκλειο – Χανιά. Δεν χρειάζεται να αποδεκατιστούν οι υπάλληλοι μιας μονάχα υπηρεσίας… Ενίσχυση από όμορους Νομούς για την αντιμετώπιση μεγάλων πυρκαγιών, όπως άλλωστε προβλέπεται… Εξάλλου κάθε πότε συμβαίνουν μεγάλα συμβάντα σε Κρήτη και στην περιφέρεια γενικά..Όταν μία φορά θα χρειαστεί, πρέπει να υπάρχει συνεργασία και βοήθεια. Κι αυτά είναι θέματα που χρειάζονται προβλεπτικότητα από τους ανώτερους..
    Καλή δύναμη αγαπητοί συνάδελφοι και να προσέχετε την ασφάλειά σας!
    Ένας φίλος που ήταν κάποτε (και είναι συγκυριακά αυτές τις μέρες) στο Ρέθυμνο..

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.