Δελτίο Τύπου της A&K Risk Managment Consulting για τις “Ημέρες Διάσωσης”

 

21/3/2014

Ως διοργανώτρια εταιρία του σεμιναρίου «Ημέρες Διάσωσης 2014», το οποίο θα πραγματοποιούταν στις 26 Απριλίου 2014, σας ενημερώνουμε ότι βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ακυρώσουμε το σεμινάριο, εξαιτίας της εταιρίας οχημάτων ανακύκλωσης που είχε συμφωνηθεί να μας παράσχει τα οχήματα προς κοπή η οποία την τελευταία στιγμή μας ανακοίνωσε ότι κλείνει οριστικά και δεν δύναται να μας παραδώσει τα οχήματα που είχαμε συμφωνήσει εδώ και 2 μήνες.

Η εταιρία μας άμεσα κινητοποιήθηκε και προσπάθησε μέσω άλλων εταιριών οχημάτων ανακύκλωσης και ιδιωτών να βρει οχήματα γα το σεμινάριο, αλλά λόγω έλλειψης χρόνου καμία εταιρία δεν μπόρεσε να μας εξυπηρετήσει μέσα στα χρονικά πλαίσια που θέσαμε.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ιδιώτες χορηγούς και όλες τις εταιρίες που προσφέρθηκαν να μας βοηθήσουν στην διοργάνωση αυτού του σεμιναρίου και να υποσχεθούμε ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να μην σταματήσει το σεμινάριο «Ημέρες Διάσωσης» στην Ελλάδα που τείνει να γίνει θεσμός εδώ και 5 χρόνια.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία και επεξήγηση.

Με εκτίμηση,
Άγγελος Αγραφιώτης
Γενικός Διευθυντής
www.ak-riskmanagment.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.