Γενική Συνέλευση & Εκλογές για Δ.Σ. της Π.Ε.Ε.Π.Σ

 

18/2/2009

Αγαπητοί Συνάδελφοι/σες,
Σας γνωρίζουμε ότι την Κυριακή 08 Μαρτίου 2009 και ώρα 11:00 στην Αίθουσα Συσκέψεων του Αρχηγείου Π.Σ., Μουρούζη 4 Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης και ακολούθως εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών οργάνων της.

Οι συνάδελφοι – μέλη της Ένωσης, που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τα όργανά της πρέπει μέχρι την Παρασκευή 06 Μαρτίου 2009, να υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας στην Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή:

 

 • Με FAX στο 2108044799
 • ή Ταχυδρομικά στη διεύθυνση της ΠΕΕΠΣ Σωζοπόλεως 28, Αθήνα ΤΚ 10446Τα όργανα της Ένωσης είναι :

   

 • Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) το οποίο είναι 9μελές για την εκλογή του οποίου οι συνάδελφοι που θα ψηφίσουν μπορούν να βάλουν στο ψηφοδέλτιο μέχρι τέσσερεις σταυρούς προτίμησης.
 • Η Εξελεγκτική Επιτροπή (Ε.Ε.), η οποία είναι 3μελής και οι συνάδελφοι μπορούν να βάλουν έναν σταυρό προτίμησης.Κάθε συνάδελφος-μέλος μπορεί να θέσει υποψηφιότητα για ένα μόνο όργανο της Ένωσης υπό την προϋπόθεση να είναι οικονομικά τακτοποιημένος για το 2009 (δηλ. να έχει καταβάλει ως μέλος 20€ για εγγραφή και 30€ για ετήσια συνδρομή).
  Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί μετά την λήξη της Γενικής Συνέλευσης αυτοπροσώπως για όσα μέλη το επιθυμούν και ώρα 14:00 έως 18:00.
  Η θητεία των οργάνων που θα προκύψουν θα λήγει τον Μάρτιο του 2012. Επισυνάπτουμε υπόδειγμα Αίτησης Υποψηφιότητας το οποίο υπάρχει και στην ιστοσελίδα www.fire.gr.

  Όσοι συνάδελφοι δεν είναι μελή και επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα οφείλουν να αποστείλουν την Αίτηση Εγγραφής Νέου Μέλους μαζί με την απόδειξη κατάθεσης της τράπεζας 50€ με ΦΑΞ μέχρι την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

  Εγγραφές νέων μελών θα πραγματοποιούνται και την ημέρα της Συνέλευσης.
  Τηλέφωνα Επικοινωνίας 6945291080, 6932901020
  Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.

  Η Προσωρινή
  Διοικούσα Επιτροπή

  Τσιουγκρής Σεραφείμ
  Ζέρβας Δημήτριος
  Πετράς Γεώργιος
  Μπίγγου Νικολέτα
  Τσουμάνη Μαρία – Σοφία
  Ταλιάνη Ειρήνη
  Ψαρόπουλος Αθανάσιος

   

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.