Ο Ι.Καρατζιάς συντονιστής της Πυροσβεστικής σε Δυτ. Ελλάδα, Πελοπόννησο, Ιόνια

 

1/4/2014

Ο Υποστράτηγος Ιωάννης Καρατζιάς μετατέθηκε από Διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιονίων Νήσων σε Συντονιστή Επιχειρήσεων Περιφερειακών 
Πυροσβεστικών Διοικήσεων Δυτ. Ελλάδας, Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων.

Κάτι που έγινε στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης κι εκσυγχρονισμού των Υπηρεσιών του Σώματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Π.Υ

Στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης και εκσυγχρονισμού Υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος σύμφωνα με τον υπ΄ αριθμ. 4249/2014 Νόμο, και σε συνέχεια των τακτικών κρίσεων Αξ/κων Πυρ/κου Σώματος έτους 2014, καθήκοντα Συντονιστή Επιχειρήσεων Περιφερειακών Πυροσβεστικών Διοικήσεων Δυτ. Ελλάδας, Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων ανέλαβε από 29-03-2014 ο Υποστράτηγος Ιωάννης Καρατζιάς του Θεοδώρου μετατεθείς από την Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιονίων Νήσων, όπου υπηρετούσε ως Διοικητής αυτής.
Ο Υποστράτηγος Ιωάννης Καρατζιάς, κατάγεται από την Τεγέα Αρκαδίας, κατετάγη στο Πυροσβεστικό Σώμα το έτος 1987, είναι έγγαμος και πατέρας 2 τέκνων.
Ως Αξ/κος έχει υπηρετήσει σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Αττικής (1ο Π.Σ.Αθηνών,2ο Π.Σ. Αθηνών, Αρχηγείο Πυρ/κου Σώματος, 1η Ε.Μ.Α.Κ.).
Επίσης έχει υπηρετήσει ως Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Αρκαδίας, Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μολάων, Υποδιοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης, Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγαλόπολης, Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Κορινθίας και Διοικητής Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιονίων Νήσων.
Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι, το σύνολο των Πυροσβεστικών Υπαλλήλων των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και Πυροσβεστικών Κλιμακίων αρμοδιότητάς μας θα καταβάλει κάθε ανθρωπίνως δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εκπληρώσει την αποστολή του κατά το καλύτερο δυνατό τρόπο, και θα βρίσκεται δίπλα στον πολίτη όποτε απαιτηθεί.

Πηγή :  www.corfupress.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.