Ανακοίνωση από την Π.Ε.Ε.Π.Σ.

 

7/2/2009

Προς: ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ

Συνάδελφοι/σες,
Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι με την 7929/2008 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών εγκρίθηκε το καταστατικό της Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος. Σκοπός της Πανελλήνιας Ένωσης είναι μεταξύ άλλων η διαφύλαξη, προάσπιση, ενίσχυση και εκσυγχρονισμός του θεσμού του Εθελοντή Πυροσβέστη. Η εξύψωση του κύρους των εθελοντών πυροσβεστών, η ανάδειξη της αξίας και σημασίας της ύπαρξης του θεσμού στο Πυροσβεστικό Σώμα και της προσφοράς τους στο κοινωνικό σύνολο.

Η σημερινή στάσιμη κατάσταση όσον αφορά την αντιμετώπιση που τυγχάνει ο θεσμός και οι Εθελοντές Πυροσβέστες τόσο από την πολιτεία όσο και από το ίδιο το Πυροσβεστικό Σώμα επιβάλει άμεσα την ανάγκη όλοι οι συνάδελφοι από όλη την Ελλάδα να γίνουν ενεργά μέλη αυτού του οργάνου και να ενταχθούν στους κόλπους του ενισχύοντας τον διεκδικητικό του χαρακτήρα.

Η εγγραφή σας μπορεί να γίνει, συμπληρώνοντας αντίγραφο της συνημμένης αίτησης και αποστέλλοντας την μαζί με την απόδειξη κατάθεσης της τράπεζας 35€ ή 50€ (Εγγραφή + 6μηνη ή Εγγραφή + 12μηνη συνδρομή) με ΦΑΞ στο 2108044799 ή ταχυδρομικώς στην διεύθυνση Σωζοπόλεως 28, Αθήνα ΤΚ 10446. Αρ. Λογαρ. Ταχυδρομικού Ταμιευτήριου 31708554-9 (Ζέρβας Δημήτριος). Το καταστατικό και την αίτηση μπορείτε να τα βρείτε και στη ιστοσελίδα Fire Rescue News .
Τηλ. Επικοινωνίας 6945291080, 6932901020.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.

Η Προσωρινή
Διοικούσα Επιτροπή

Τσιουγκρής Σεραφείμ
Ζέρβας Δημήτριος
Πετράς Γεώργιος
Μπίγγου Νικολέτα
Τσουμάνη Μαρία – Σοφία
Ταλιάνη Ειρήνη
Ψαρόπουλος Αθανάσιος

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.